Ikke Sikker På Hvordan Du Handler For En Bil? Les Dette!

Å kjøpe en helt ny bil kan være ganske slitsomt hvis du ikke vet hva du gjør. Du kan bli fristet til å kjøpe den første bilen du liker, men dette er en feil! Les gjennom denne artikkelen og lær nyttig informasjon for alle på markedet for et nytt kjøretøy.

Se opp for salgene på finansieringskontoret. Når du kommer til finansieringskontoret, vil du alltid bli tilbudt en utvidet garanti, innvendig beskyttelse, gapforsikring og andre slike tillegg. Sørg for at du forstår disse godt før du bestemmer deg for å kjøpe dem. De fleste er ikke verdt pengene du vil bruke, og det er bedre å spare hver måned i tilfelle du trenger en reparasjon eller interiøret får flekker.

Ikke ta feil av å tro at du må betale full pris for en bruktbil. Det bør alltid være rom for forhandlinger. hvis en bil har vært på markedet en stund uten kjøpere, vil det gjøre selgeren mer sannsynlig å godta et tilbud på mindre enn de ber om.

Ikke bli slått av fra en bil fordi den er brukt. De fleste vil ikke ha noe mer enn å kjøpe en helt ny, skinnende bil. Men er dette virkelig mulig for din økonomiske situasjon? Mange brukte biler er helt fine og vil ikke knekke ryggen din nesten like mye som en ny bil vil.

Ha et budsjett i tankene før du handler bil. Dette innebærer å vurdere din månedlige inntekt og regninger, og ha en klar forståelse av hvor mye du virkelig har råd til å legge til dem. Å gjøre dette vil hjelpe deg med å holde budsjettet når du kjøper et nytt bil.

Ta en utvidet prøvekjøring. Ikke bare ta det for en rask tur gjennom nabolaget selv. I stedet verve alle som skal kjøre regelmessig i bilen for å dele sine meninger. Be forhandleren om en full ettermiddagstest, slik at du får sjansen til å ta den på motorveien for å sjekke ting som pickup og blinde flekker, og bruke litt tid på å føle komforten i interiøret.

Søk etter din nye bil på nettet før du noen gang besøker et forhandler. Ved å søke på nettet kan du se på beholdning fra flere forhandlere, og du får informasjon om priser på nettet. Dette er en fin måte å sammenligne butikk på og virkelig sørge for at du får det beste tilbudet.

Hvis du ikke er bekymret for å få den absolutt nyeste modellen, bør du vurdere å handle bil i november eller desember. I løpet av denne tidsrammen vil forhandlere tilby avtaler på de nåværende modellene. De vil rydde opp i beholdningen for å gjøre plass for forsendelser av neste års modeller. Dette betyr at du vil bli tilbudt flere insentiver, lavere klistremerkepriser og mer forhandlingsrom!

Som det ble sagt i begynnelsen av denne artikkelen, kan det være ganske vanskelig å kjøpe en ny bil hvis du ikke vet hva du gjør. Bruk tipsene nevnt i artikkelen ovenfor slik at du ender med en bil du kan være stolt av. Bare sørg for at du tar deg god tid, og at du er sikker på å få en vellykket opplevelse.

http://pasienttransport.net