Tips For Å Finne Bilen Du Vil Ha

Bilsøket ditt skulle vise seg å være bra; det er bare rettferdig. Du må endre strategien litt. Du vil nå lese om ting som kan hjelpe deg med å score avtalen du fortjener når du kjøper et nytt eller brukt kjøretøy.

Gå til forskjellige forhandlere før du bestemmer deg for en. En annen forhandler kan kanskje gi deg en bedre pris på bilen du vil ha, og kan kjøre forskjellige kampanjer. Prøv tre eller fire i ditt område, og selv om du må reise litt lenger, kan det være verdt det.

La aldri bilen stå hos forhandleren over natten. Mange forhandlere gir deg muligheten til å ta bilen du vurderer med deg hjem for å prøvekjør den lenger. Selv om dette absolutt er tiltalende, betyr det i hovedsak at de får muligheten til å holde bilen du eier som gissel. Dette gjør det vanskeligere å gå bort fra en dårlig avtale, og det er ikke til din fordel.

Søk på nettet for noen gode tilbud. Du kan spare mye ved å gjøre noen undersøkelser på nettet. Hvis du finner en bil du liker, kan du spørre forhandleren din om de kan få den for deg å kjøpe. Hvis forhandleren er i nærheten, kan du prøve å spare mer penger.

Når du forhandler om kostnader, tenk på hele prisen, i stedet for den månedlige betalingen. En forhandler kan gjøre hvilken som helst ønsket månedlig pris mulig, men du vil ende opp med å betale den månedlige prisen i år og år, noe som gjør den endelige kostnaden for bilen opprørende. Ved å konsentrere deg om den totale bilprisen og finansieringsrentene, gjør du deg selv en tjeneste. Dette vil hjelpe deg med å finne det beste fremgangsmåten for en månedlig betalingsplan.

Ikke glem å beregne eierkostnadene når du velger et nytt kjøretøy. Den SUV -en til rimelige priser er kanskje ikke så god en avtale hvis det betyr at du bruker dobbelt så mye som du pleide å bruke på bensin for å kjøre den. Det samme gjelder sportslige racerbiler eller modeller foretrukket av biltyver som begge kan komme med økte forsikringspriser.

Ta en utvidet prøvekjøring. Ikke bare ta det for en rask tur gjennom nabolaget selv. I stedet verve alle som skal kjøre regelmessig i bilen for å dele sine meninger. Be forhandleren om en full ettermiddagstest, slik at du får sjansen til å ta den på motorveien for å sjekke ting som pickup og blinde flekker, og bruke litt tid på å føle komforten i interiøret.

Lever aldri innbyttenøklene til selgeren før handelen er fullført. Noen påtrengende selgere vil henge med dem i et forsøk på å presse deg til å høre dem, selv etter at du har avslått en avtale. Behold nøklene i din besittelse og overlever dem bare når avtalen er gjort.

Med disse tipsene i bakhodet er du klar til å skaffe bilen du virkelig trenger. Det skal ikke være som å trekke tenner eller prøve å forstå fysikk når du arbeider med en selger. Bruk disse tipsene på din neste kjøretøyhandletur for å finne en flott bil som dekker alle dine behov.