130 kWh, 1.065 hk og 700 km autonomi

Selvfølgelig kommer det ut av Silicon Valley og støttet med kinesisk kapital. Den første modellen av faraday fremtid -Faraday Future 91- nærmer seg, og etter hvert som de har avansert produksjonen starter i 2018, selv om det allerede kan reserveres for 4.805 euro. Den eldste Tesla Model S rival Den har batterier 130 kWh av kapasitet og en kraft av 1.065 hk å låne ut blant mye annet en autonomi på 700 km I henhold til den europeiske homologeringssyklusen, og på samme måte som Teslas elektriske sedan, har den også all nødvendig maskinvare for autonom kjøring.

Han Faraday Future 91 postuleres, på papiret, å være beste elektriske over Tesla Model S P100D, som når 100 kWh som energilagringskapasitet og med en åpenbart lavere autonomi. I dette tilfellet går tallene opp til 130 kWh kapasitet til å yte autonomi på 700 km i henhold til den europeiske godkjenningssyklusen, og med 1.065 hk av makt. På den annen side skiller Faraday Future 91 seg også ut med tall som akselerasjonen, en 0 til 100 km/t som bare løser seg 2,39 sekunder.

Fotogalleri

[tw_gallery type=»gallery,slider» height=»200″]

[/tw_gallery]

Faraday Future 91: elektrisk, autonom… det verste marerittet til Tesla Model S?

Følger samme linje som Tesla, og spesifikt Tesla Model Shan Faraday Future 91 Den har en virkelig komplett teknologisk distribusjon. I tillegg til tallene som vi nevnte tidligere, som er de som er relatert til dens elektrisk fremdriftssystemvi har en annen serie viktige enheter, men knyttet til autonomt kjøresystem. En visning av ingen ringere enn 12 sensorer ultralyd, 13 kort og lang rekkevidde radarer og andre 10 HD-kameraer; alt dette for autonom kjøring.

faraday future 91

Kort sagt, på et teknologisk nivå har det som mål å ikke bare klare oppgaven, men noe over Tesla Model S, men med den forskjellen at Elon Musks firma har solid økonomisk støtte og en konsolidert posisjon i markedet, og Faraday Future har nettopp kommet og med visse økonomiske problemer. Det de foreslår virker åpenbart som en verdig rival for Tesla Model S. Vi vil imidlertid se hvordan utviklingen når 2018, når produksjonen er planlagtog hvilke utviklinger Tesla introduserer frem til det øyeblikket.

Leave a Comment