2016 Hyundai Tucson kan skryte av fem stjerner i sikkerhet

Den nye kompakt SUV av Hyundai Motor, den nye tucson 2016har mottatt den høyeste femstjerners sikkerhetsvurderingen fra den uavhengige kjøretøytestingsorganisasjonen, Euro NCAP. Resultatet understreker Hyundai Motors oppsøkende innsats for å utvide den nyeste teknologien og sikkerhetsfunksjonene på tvers av sitt utvalg av kjøretøy.

I slekt: Hyundais 2016 Santa Fe viser frem sitt nye utseende i Frankfurt

«Han nye tucson 2016 presenterer et bredt spekter av nye sikkerhetsteknologier slik som automatisk nødbremsing til en overkommelig pris. Euro NCAP femstjerners vurdering er ytterligere bevis på at kvalitet og sikkerhet er innebygd i våre nye kjøretøy,” sa Thomas Schmid, Chief Operating Officer i Hyundai Motor Europe.

hyundai tucson 2016

Nye Hyundai Tucson kan skryte av sikkerhet

Testresultater fra Euro NCAP viser at nye Tucson er en av de sikreste og velutstyrte kjøretøyene i sitt segment. Hyundai Motors bruk av de nyeste aktive sikkerhetsteknologiene forbedrer bilens imponerende sikkerhetsresultater.

Mens bare kjørefeltssystemet og systemet for fartsgrense og skiltgjenkjenning ble tatt i betraktning av Euro NCAP, ny 2016 Tucson er utstyrt med en rekke andre sikkerhetsfunksjoner til hjelp unngå og minimere alvorlighetsgraden av ulykker. Blant dem er det automatiske bremsesystemet, som advarer føreren i uventede nødsituasjoner, og bremser automatisk om nødvendig. Blindsonedetektor, Rear Traffic Approach Alert og kjøretøyets elektroniske stabilitetsstyringssystem fullfører den omfattende aktive sikkerhetspakken.

I slekt: SUV 2016: Alle nyhetene som vi vil se neste år

For å øke fotgjengersikkerheten er nye Tucson utstyrt med en sActive Hood-system som standard, som hever panseret på kjøretøyet for å dempe kollisjonen ved en frontal fotgjengerkollisjon. En ny kroppsstruktur vises nå 30 % mer høyfast stål avansert, økende vridningsstivhet av bilen for å gi større motstand mot støt. I tillegg gir forbedrede kroppspunktsveisinger mulighet for en bedre spredning av kollisjonsenergisom er en annen faktor som var avgjørende for det positive Euro NCAP-testresultatet.

Den nye Tucson er til salgs i hele Europa. Den dristige designen er supplert med en overbevisende pakke med teknologiske, komfort- og bekvemmelighetsfunksjoner.

Leave a Comment