2020 Jaguar F-Type kommer med en V8-motor fra BMW

Selv om Jaguar har planer om å gå kun elektrisk, venter fortsatt dette alternativet på godkjenning, og andre prosjekter er under utvikling i mellomtiden. Blant dem er Jaguar F Type 2020, neste generasjon av sportsmodellen som ifølge de siste lekkasjene, vil få plass inne, men det vil bli gjort lighter. Merket prøver å nærme seg det som en rival til Porsche 911og det vil være viktige endringer i tilnærmingen hans.

De siste lekkasjene om 2020 Jaguar F-Type pek på merket vil endre fokuset ditt å konvertere denne modellen til en 2+2. De små baksetene ville tillate merket flytt modellen din mot et høyere segment, og selge den til en høyere pris enn Porsche 718 Cayman og Boxster. nærmere Porsche 911og med argumenter for å plasseres i denne posisjonen i markedet.

Jaguar F Type 2018

En ny Jaguar F-Type i 2020, med BMW-motor og nærmere Porsche 911

Fortsetter med hva denne informasjonskilden gir 2020 Jaguar F-Type vil bytte til D7b-arkitekturen, også basert i aluminium, men tillater et sett lighter enn generasjonen som fortsatt er i kraft. Denne nye generasjonen av sportsbilen forventes å komme med 4,4-liters twin-turbo V8-motor fra BMW, med 560 hk av maksimal effekt, som erstatning for den 5,0-liters superladede V8-eren av amerikansk opprinnelse, fra Ford.

Denne motoren vil ikke bare bli integrert i 2020 Jaguar F-Type, men også til andre Jaguar og Range Rover-modeller; men det vil eksistere side om side med Ingenium fra Jaguar Land Rover Group. Og selv om det hadde blitt kommentert at de kunne endre posisjonen til motoren, Den vil fortsatt ha en frontmotor. Ja, Jaguar vurderer en modell med mellommotor, men den vil ikke bli en etterfølger av dagens F-Type, men snarere et tillegg til utvalget.

Og som om ikke alt dette var nok, er det også informasjon som peker på en 100% elektrisk versjon av F-Type, med batterier 100 kWh av kapasitet og med to elektriske motorer av 150 kW av makt. Den elektriske versjonen vil imidlertid ikke materialisere seg før 2023, vi må vente litt lenger på denne versjonen.

Leave a Comment