300 enheter med unik design

Det er ingenting som en konvertibel sportsbilog BMW sportsdivisjon har 30 år gir oss «open sky»-modeller. Dette nylig introdusert BMW M4 Cabriolet Edition 30 Jahre Det er nettopp feiringen av de tre tiårene med Cabrio-versjoner. Og selv om den har samme motor TwinPower Turbo3,0-liters sekssylindret for 450 hk av makt, har en eksklusivt design.

bmw msportsavdelingen til det bayerske firmaet, har annonsert lanseringen av dette spesialutgave. Det kalles BMW M4 Cabriolet Edition 30 Jahreog har blitt utviklet utelukkende og eksklusivt for å feire de tre tiårene som BMW M har lansert konvertible sportsbiler. Et begrenset opplag hvorfra kun 300 enheter for hele verdenog som har et eksklusivt design med spesifikke detaljer.

BMW M4 Cabriolet Edition 30 Jahre 1

BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre: estetiske søtsaker for å feire sine 30 år

Den er kun tilgjengelig i to farger: Mandarin og Macao Blue. Og den kommer med eksklusive BMW Individual-detaljer, som den blanke sorte frontgrillen, BMW M4-bokstaver og kosmetiske endringer i sideventilene også. På den annen side, noen eksklusive 20-tommers felgerferdig i farger Orbit Grey.

Kun 300 enheter vil bli produsert over hele verden, og du kan kun velge i to farger. Den har mye utstyr og eksklusive detaljer.

BMW M4 Cabriolet Edition 30 Jahre 3

Denne differensierte designen går også igjen i interiøret. Avhengig av fargen vi har valgt -av de to mulige-, vil vi se i setene at Merino skinn den har to differensierte toner og sømmene i en kontrastfarge. Det er også noen spesifikke matterlistverket er ferdig i karbonfiberog på dørene er det en inskripsjon som lyder ’30 Years Edition».

Som standard er BMW M4 Cabriolet Edition 30 Jahre kommer utstyrt med pakken BMW M-konkurranse. Det betyr at girkassen er modifisert for en sportsligere oppførselog at vi også kan nyte den adaptiv M-fjæring. Selvfølgelig har vi fortsatt 3,0-liters sekssylindret motor, TwinPower Turboplassert i 450 hk av maksimal effekt. Også med m sportseksos og differensial Active M.

Leave a Comment