402 kilometer elektrisk autonomi og opptil 250 km/t

Firmaet hadde avansert siden det siste morgengry presentasjonen av Tesla Model X ville finne sted, den første elektriske SUV-en fra Elon Musks selskap som, selv om den er større i størrelse og vekt enn Tesla Model S, starter fra samme base og tilbyr visse lignende funksjoner, for eksempel nivået av autonomi med sine elektriske batterier. Vi forteller deg alle detaljene.

Den har to batterier 90 kWh å tilby autonomi 402 kilometer, Men det er ikke alt. Med en kombinert kraft av 503 hkakselererer Tesla Model X fra 0 til 100 km/ på bare 3,8 sekunder. Hvis vi fortsetter å vurdere egenskapene, finner vi at den nye Tesla SUV er i stand til å nå 350 kilometer i timen som toppfart. Merket ønsket å vise frem sine dimensjoner, men spesielt innvendig, og de sørger for at det er mer enn nok plass til fem voksne og all bagasjen din.

I slekt: Tesla forbereder en kompakt og økonomisk sedan og crossover, Model 3

Som vi kunne forvente, har Tesla Model X de siste teknologiske fremskritt når det gjelder sikkerhet, og dermed har den parkeringshjelp gjennom sonar radarsystemer, og er i stand til stoppe av seg selv i tilfelle vi er i ferd med å kollidere med bilen foran oss. På den annen side har den en utmerket vektfordelingsom Elon Musk forklarte i går, takket være det faktum at batteriene er fordelt langs bunnen av denne modellen, noe som har gjort det mulig å redusere tyngdepunktshøyde for å gi maksimal stabilitet under sirkulasjonen.

I slekt: Elon Musk advarer, i 2020 vil elbiler gi mer enn 700 km

Andre aspekter som Elon Musk ønsket å fremheve går gjennom, for eksempel aerodynamikk. Og det er at, uten å gjøre referanser, fra Tesla forsikrer de at den har en aerodynamisk koeffisient 20% bedre enn neste modell i sin kategori. I tillegg har de ønsket å introdusere den unike bakdøråpningen av typen «måkevinge» for å forbedre tilgjengeligheten til kjøretøyet når det står parkert. Og hvis du må fortsette å få attraktive egenskaper, er soltaket, for Tesla, et viktig ekstranummer i sin nye SUB.

Du kan også være interessert…

Leave a Comment