504 Coupe av det 21. århundre

Etter å ha laget en liten forhåndsvisning i form av en teaser, Peugeot han har endelig avduket prototypen han har jobbet med de siste to årene. Med en retro eksteriørlook som drikker fra fontenene i Peugeot 504 Coupe og et moderne interiør med klassiske nikk, kan denne elbilen ses live på Paris Motor Show. Men hvis du ikke skal delta, vil vi fortelle deg alle detaljene om det nye Peugeot e-Legend konsept.

Med ordene til Jean Philippe Imparatoadministrerende direktør i Peugeot:

Peugeot e-Legend Concept er mye mer enn et teknologisk manifest. Det er visjonen om et merke, Peugeot, aktivt orientert mot en optimistisk og svært ønskelig fremtid. For Peugeot er autonom og elektrisk synonymt med enda sterkere sensasjoner. Kjedsomhet vil aldri være en del av vårt DNA

Med sin moderne coupé-silhuett og skarpe linjer finner dette ultrateknologiske symbolet på bilglede sin dypeste inspirasjon i DNAet til Peugeot 504 Coupé. Peugeot e-Legend Concept projiserer oss inn i nær fremtid, uten å falle i nostalgi. Det legemliggjør vår visjon om Peugeot-design, som aksepterer og overvinner de nye teknologiske utfordringene i bilindustrien.

Peugeot e-Legend-konsept: en ny dimensjon på alle måter

Peugeot eLegend 03

Høydepunktet i Peugeot e-Legend konsept det er dens ytre utseende. Som vi sa, ser det ut som enretro-look med kantete former og en trevolums silhuett og to svært markerte dører som tar oss tilbake til 70-tallet.

Men under dette klassiske utseendet ligger et moderne og hundre prosent elektrisk kjøretøy. Den har et kraftverk som utvikler 340 kW (460 hk) og et dreiemoment på 800 Nm assosiert med et 100 kW batteri som tillater en autonomi på 600 km. På ytelsesnivået finner vi en sportsbil som gjør 0 til 100 km/t på 4 sekunder og når 220 km/t.

Inne i krasjet retro-look på setene trukket i fløyel eller tre av midtkonsollen med ikke mindre enn totalt 16 skjermer fordelt over hele i-Cockpit. Dashbordet er for eksempel en monstrøs skjerm av 49 tommer mens andre 29-tommers dører er plassert og til og med solskjermene er skjermer, i dette tilfellet 12 tommer.

Peugeot eLegend 07

Prøvde å få en nesten personlig atmosfære i interiøretikke forgjeves er den designet for autonom kjøring på nivå 4. Av denne grunn er den fokus lyd du kan sende personlige talemeldinger til sjåføren mens hver passasjer kan lytte til sin egen musikk samtidig uten å forstyrre resten.

På nivået av kjøremoduser er Peugeot e-Legend konsept Den har fire muligheter avhengig av stedet vi beveger oss gjennom eller om vi vil Prioriter komfort fremfor dynamikk. Dermed finner vi to autonome moduser og to manualer:

Peugeot eLegend 08

  • Myk: Prioriterer komforten til passasjerene. Informasjonen som projiseres på skjermene og digitale panelene reduseres til et minimum.
  • Skarp: Nøyaktig og dynamisk kjøretøykonfigurasjon. Maksimal mulighet for tilkobling til digitale aktiviteter (sosiale nettverk, agenda, etc.)

I dette tilfellet og siden vi snakker om autonom kjøring, by wire-teknologi gjør at rattet kan skjules under dashbordet for å fullstendig tømme en 49-tommers skjerm. På samme måte lenes forsetene tilbake og sidearmlenene foldes ut automatisk, noe som frigjør et stort oppbevaringsrom og et induksjonsladeområde for smarttelefonen.

i kjøring Håndbokfinner vi også to moduser:

Peugeot eLegend 02

  • legende: med «vintage»-inspirasjon som hyller de tre indikatorene til Peugeot 504 Coupé. Treaksentene på dashbordet til denne legendariske modellen vises digitalt på hver skjerm.
  • Øke: dynamisk og stimulerende kjøring, takket være en høyytelses elektrisk motor. 180º nedsenking med projeksjon av veien på en stor skjerm.

synd at Peugeot e-Legend konsept bare forbli en prototype.

Leave a Comment