Å vedlikeholde en Ferrari er mye billigere enn du tror

I kjøpe ny bil du må ta hensyn til prisen på kjøretøyet, ja, men også vedlikeholdskostnader. For det er åpenbart ikke det samme å vedlikeholde en Renault Clio enn en Porsche 911. Og når man går akkurat til dette ekstreme, at sport og superbilerdet er veldig interessant å sjekke hvor mye koster vedlikehold. Hva med å tenke på en Ferrari? For med denne produsenten er sannheten at for praktisk talt alle tallene er en overraskelse.

I det generelle markedet er det produsenter som KIA som har skilt seg fra konkurrentene for lengre garantiperiode enn loven krever, og spesielt høyere enn konkurrentene. og det er konstanter kampanjer hvor produsenter og forhandlere tilbyr en liten avgift gratis vedlikehold, i offisiell tjeneste, i flere år. Men du har sikkert trodd at disse «kampanjene» er for den vanlige innbygger. Hva med Ferrari og vedlikeholdskostnadene?

ferrari biler

Ferrri «gir bort» vedlikehold i 7 år

McLaren leder med sin 12 års garantimen på et annet nivå er det det Ferrari den som leder listen blant firmaene på dette nivået med rimeligere vedlikehold. Og ikke på grunn av prisene på deres komponenter og reservedeler, eller på grunn av prisen på arbeidskraft, men fordi de tilbyr 3 års garanti for ubegrenset kjørelengde -som det skjer med Lamborghini-, men de inkluderer også gratis vedlikehold i sine offisielle tjenester i 7 år fra kjøpsøyeblikket. En vedlikeholdspakke der reservedeler er inkludert og arbeidskraft, men sliteartikler er utelatt. Mest interessant er kanskje det Eierskifte er også inkludertpå en slik måte at når du kjøper en brukt Ferrari, vil neste eier fortsette å dra nytte av disse fordelene.

Anmeldelser er ikke betalt, så hva må du betale for å vedlikeholde en Ferrari?

Du må betale dekkene dine og selvfølgelig også bremseklosser og skiver, i tilfelle det var et problem å fremskynde bytte av piller. Og i tillegg til dette, som det er tydelig, må du også ta vare på bensin, og i motorer med de fordelene en Ferrari tilbyr, reduseres ikke forbruket i det hele tatt. I tillegg må du betale sikkerSelvfølgelig, for superbiler er det betydelig dyrere enn for et konvensjonelt kjøretøy. Ja absolutt, du glemmer anmeldelser i løpet av de første 7 årene. Og du må bestå det hvert år eller 20 000 kilometerdet første som skjer.

Leave a Comment