«Airbumps» for nye Citroën C3, som i C4 Cactus

Vi trenger ikke å vente lenge på å bli kjent med den nye Citroën C3, en komplett oppdatering for dette året 2016 som, ifølge noen lekkasjer, vil ta sin unike estetikk fra Citroën C4 Cactus, med hovedrollen i lufthumper som beskytter hele karosseriet og gir det et så… annerledes utseende. Foreløpig er dette det som er kjent om Citroen C3 2016.

Den nye generasjonen av C3 vil ta karakteristiske elementer i C4 Cactusog hvis noe kjennetegner den overlegne modellen, er det dens lufthumper. Vel, det og den nesten uendelige mengden av tilpasningsmuligheter som tilbys mellom tilleggsutstyr for eksteriøret og karosseri- og interiørtoner. Uansett har Citroën-styret allerede forklart at nye Citroen C3 Den vil ta denne øvre segmentmodellen som referanse, men den vil også være basert på e-Méhari.

citroen c3 2016

Vil nye Citroën C3 være en skala C4 Cactus?

Når vi snakker om e-Méhari, fra Citroën feirer de å ha klart å bringe estetikken til C4 Cactus til en annen modell uten å måtte inkludere lufthumper, som åpenbart er det mest karakteristiske for kaktusen. Når vi ser bort fra erklæringene i direktivet, er sannheten at dette er en fullstendig «parallell» modell, som prøver å gjenoppta at vintage estetikk av den originale Méhari, og det er dessuten en elektrisk bil. Så det var virkelig fornuftig med e-Méhari å parkere lufthuppene til siden.

Imidlertid Citroen C3 Det er fortsatt «lillebroren» til Cactus, og derfor er det mye mer fornuftig i rivalen til Ford Fiesta å ta alle de karakteristiske elementene og bringe dem til skala. Og selv om det er sant at det ikke er praktisk for merket å bruke nøyaktig samme design, er det mer enn rimelig å gjøre luftstøt et kjennetegn av det nye utvalget av Citroën-modeller. De av dette kuttet, selvfølgelig.

Leave a Comment