Alfa Romeo planlegger også å utvikle en Alfa Romeo GTV Spider

Vi har brukt flere dager hvor ryktene om fremtidens modeller av alfa romeo de blomstrer Hvis vi her om dagen fortalte deg om den siste informasjonen som ble publisert om returen av superbilen Alfa Romeo 8C med mer enn 700 hk kraft, er det nå turen til å gjøre det om et annet mytisk navn, Alfa Romeo GTV Det ser ut til at den også vil ha sin konvertible variant, den Alfa Romeo GTV Spider.

De Alfa Romeo GTV skylder initialene sine til det italienske akronymet Gran Turismo Veloce, og forrige generasjon var i produksjon mellom kl. 1995 og 2006 inkludert a konvertibel versjon kalt Spider. Den hadde krefter som spenner fra 144 hk fra den 4-sylindrede 1,8 TS 16V opp til 240 hk av den 6 sylindrede 3.2 V6 24V.

Alfa Romeo GTV 2021: en Giulia tre dører

Alfaplan 2022

Fremtiden Alfa Romeo GTV kommer omtrent inn 2021 og omtrent 18 måneder senere, som uttalt av magasinet Bil, vil det være på tide å vite Alfa Romeo GTV Spider, den konvertible versjonen. Vi kan forestille oss denne nye GTV som en Alfa Romeo Giulia med coupé karosseri og uten bakdører, noe som kan gi oss en ide om hvordan det vil se ut på veien. vil være naturlig lindring av Alfa Romeo 4C Coupe og Spider.

Som det italienske merket selv annonserte i sine fremtidige planer, det nye Alfa Romeo GTV I sin kraftigste versjon vil den være en tøff rival for noen modeller som f.eks BMW M4 eller Audi RS5. Utstyrt med samme motor som Giulia Quadrifoglio, den 2,9-liters twin-turbo V6 som genererer mer enn 500 hkvil inkludere en elektrisk motor som den vil oppnå en samlet effekt på ca. 550 hk som vil kunne nå, til bestemte tider, topper på mer enn 600 hestekrefter.

Denne elektriske motoren vil samtidig tillate kjøring i helelektrisk modus over korte avstander. Det er anslått at litt mindre enn 50 km uten noen form for utslipp. I tillegg har merket lagt spesiell vekt på å søke en perfekt vektfordeling på 50:50 foran/bak for å gjøre kjøringen spennende.

Som vi sa, Alfa Romeo GTV kommer i 2021 og gtv edderkopp i 2022.

Leave a Comment