Alle bildene av smart #1 for å vite det i detalj

Den utvendige utformingen av smart #1 Det er ingen overraskelse, for konseptet avslørte allerede nesten perfekt hvordan det skulle bli. Men det indre av dette ny modell elektrisk SUV ja det var en absolutt hemmelighet. Og sannheten er at denne modellen, i dette ny æra av smartså mye nærmere Mercedes-Benz. Evolusjonen på designnivå og kvaliteter er mer enn tydelig. I mangel av å vite hva prisene deres vil være, har den som mål å være en interessant elbil.

Dette ny smart #1 Det er en fullstendig endring av filosofi for merkevaren som spesialiserer seg på urbane. Er en elektrisk bilog det er ikke nytt fordi merket hadde eksistert en stund satser alt på elektrisk. Men det handler om en SUVer ganske stor for det de har gitt ut til dags dato, har det premiere på en design konsept helt annerledes for karosseriet, og dessuten innvendig er det tydelig at det har vært en viktig kvalitativt sprang. Ikke bare har den et mer attraktivt interiørdesign, men vi kan allerede se at de uten tvil har det forbedret kvalitetene ansatte i smart. Og de er enkle ting å se i dette galleriet av bilder av smart #1.

smart 1 27

Dette er den smarte # 1, en «ikke så liten» elektrisk SUV

I den utvendige utformingen er det slående at den har en veldig glatt karosseriet aktivt aerodynamikksystem, en LED-lyslinje som går horisontalt foran og bak, og håndtakene flukter med karosseriet. Dette er alle elementer som søker å forbedre aerodynamikken, og er grunnen til at luftmotstandskoeffisienten er så lav som Cx 0,29. Takket være dette anslår merket – det er fortsatt ingen WLTP-data – at det kan tilby en autonomi på 440 kilometer.

Den har kun en enkelt elektrisk motor, den er bakhjulsdrevet -med bakmotor i tillegg- og tilbyr 272 hk av makt. Denne elektriske motoren er koblet til en 66 kWh batteri, som er litiumion og har en katode av typen NCM. Dette er data som plasserer den smarte #1 i tråd med hovedrivalene. Og selv om det er mulig at andre konfigurasjoner vil eksistere i fremtiden, spesielt differensiert av kapasiteten til litium-ion-batteriet, er sannheten at det for øyeblikket ikke har vært noen fremgang i å utvide rekkevidden. Hva det vil være, som vi kan se på disse bildene av smart #1, er et bredt spekter av finish og versjoner hvor vi i tillegg vil kunne tilpasse eksteriør- og interiørelementer.

De smart #1 Det kalles slik som «blink» til emneknagg som brukes til trender og moter i sosiale nettverk. Det er en bil med en urban tilbøyelighet, men en som har råd til å reise på grunn av sin autonomi og sin lade opp til 150 kW i likestrøm. Men fremfor alt ser det ut til at smart ønsker å fokusere på en ung offentlighet med noe høyere kjøpekraft. Vi må se prisene, men det er ingen tvil om at de med denne modellen vil sikte litt høyere enn med sine tidligere tilgjengelige modeller.

Bilder av smart #1

Leave a Comment