Alle bildene av Volkswagen T-Cross

Volkswagen har nettopp presentert sin nye SUV-modell, den Volkswagen T-Cross. En modell som, forenklet til det maksimale, er SUV-versjon av Polo for sin utviklingsbase: den er bygget på MQB A0-plattform som også gir liv til modeller som SEAT Ibiza, Audi A1 eller fremtidens Skoda Scala. Den er selvfølgelig 5 centimeter lengre enn en Polo, og også 11 centimeter høyere. vi viser deg alle bildene av Volkswagen T-Cross.

volkswagen t cross 2019 35

Han Volkswagen T-Cross Det regnes som en «urban SUV». Det er ikke en SUV med store dimensjoner, høyde og offroadferdigheter, men en «høy turisme» basert på polet og fokus på byen. Derfor er den bare 11 centimeter høyere enn underkompakten som den kommer fra. Den har en lengde på 4,11 meter gafler 12 centimeter kortere enn T-ROC.

Volkswagen T-Cross, på bilder

Basert på MQB A0-plattformen Volkswagen T-Cross det er «broren» til SEAT Arona. På disse bildene kan du se at designet har en mindre stilisert og dynamisk linje enn T-Roc, noe som har gjort det mulig for den å utnytte de indre dimensjonene bedre. Den har rettere former både foran og bak, med en markert grill som stjerner foran, og mer firkantede frontlykter.

På baksiden tiltrekker den seg oppmerksomheten til piloters fagforening med svart trim; og hvis det er noe bemerkelsesverdig i ham, så er det hans 2,65 meter akselavstand med romslig interiør og en stor modularitet. Baksetebenken kan flyttes 14 centimeter på tvers for å gi mer plass til bena til passasjerene i baksetene.

Når det gjelder bagasjerommet, kan vi stole på 385 liter i hvert fall opp til 455 liter av kapasitet med denne forskyvningen, og nå et maksimum på 1.281 liter kapasitet ved å legge ned bakseteraden.

Bilder av Volkswagen T-Cross

Leave a Comment