alle detaljene på videoen

Uten tvil Audi A1 Sportback 2018 Det er en av nyhetene som vi forventet i år, men som vi ikke trodde ville bli avslørt før sommeren. Og det er at lekkasjen som Audi har hatt, sikkert ikke har vært veldig morsom for tyskerne, som har blitt tvunget til å forhaste planene sine, noe som vanligvis ikke kommer inn i den tyske mentaliteten.

Nå takket være kollegene til Motor1.com kan vi glede oss med en omfattende gjennomgang av nye Audi compact der de lærer oss selv de minste detaljene. Logisk sett snakker vi om de første pre-serie enhetene, og derfor kan det være små endringer fra nå til vi kan beundre dem i Paris Salon.

Audi A1 Sportback 2018 i detalj

audi a1 2018 offisiell 03

Den nye Audi A1 Sportback 2018 presenteres som en flott alternativ for de som leter etter et kompakt kjøretøy som er nærmere fire meter og som de kan benytte seg av både i byen og på motorveien. Også, med størrelsen økt med en lengde på litt over 50 mm, men knyttet til en ny plattform, beboelighet har vunnet heltall. I morgen snakket vi med deg i dybden om alle detaljene.

Selv om en tredørs alltid har et mye mer sporty sidesyn, er sannheten at litt etter litt blir disse kroppene glemt til fordel for funksjonaliteten til en femdørs. Med mer plass til passasjerene på bakseter og noen flere av stammefire voksne kan nå reise mer komfortabelt og til og med tilbringe helgen uten å måtte ofre deler av bagasjen.

audi a1 2018 offisiell 08

Det er klart at ikke et billig alternativ og det hvis vi tar hensyn til at strømmen Audi A1 Sportback del av en pris på nesten 19 000 euro for den mest grunnleggende versjonen, det vil være folk som foretrekker å betale for en Volkswagen Polo eller en SEAT Ibiza og hevder at de i bunn og grunn er den samme bilen, selv om vi alle vet at det ikke er sant.

Leave a Comment