Alonso kunne vært Red Bull-fører i 2007, men det passet ikke inn i planene hans

rød okse men fremfor alt hans hovedrådgiver Marko Helmut begynte fortsatt å lansere forgiftede piler til Fernando Alonso så snart muligheten byr seg. Om ikke for lenge siden erklærte han at den asturiske sjåføren var noen kontroversiell og at han undergravde lagene, erklærte han nylig i den tyske publikasjonen Auto Motor und Sport at De forhandlet med ham i 2007, men det fungerte ikke på grunn av hans forespørsler.

«Enmannsshow»

sainz alonso australia 2018

Etter det dobbelte verdensmesterskapet vunnet med Fernando Alonso med Renaultvar det tydelig at den spanske piloten var den som ble valgt for lagene til å lodde og av den grunn rød okse Han inngikk også innsatsen om å prøve å signere ham for et felles prosjekt.

Som vi sa, det var det Marko Helmut hvem snakket om denne episoden:

Vi forhandlet med Fernando i 2007 eller 2008. Det var veldig komplisert gitt hva han ba om. Hvis du ser på historien hans, både hos McLaren og Ferrari har han alltid vært et enmannsshow. Det passer ikke oss som lag. Vi har vårt juniorprogram. Vi promoterer våre egne piloter. Alonso er definitivt en ledende sjåfør, men han passer ikke inn i strukturen vår.

Etter avgang av Fernando Alonso til McLaren i 2007, Sebastian Vettel Han ankom det østerrikske laget i 2009 som Mark Webbers lagkamerat og tok plassen ledig av David Coulthart, og lenket en seiersrekke som førte til at han fikk fire påfølgende vendinger før Mercedes begynte å dominere med jernhånd de siste årene.

Ser vi frem til neste sesong, kan Alonso igjen ha en mulighet til å bli med Red Bull etter Daniel Ricciardos avgang. Men det vet vi med max verstappen tar man favoriseringen av et antatt likestilt lag med begge sjåførene (som Mark Webber eller Ricciardo selv kan demonstrere), kan ting se merkelig ut som også like team McLaren 2007 med Lewis Hamilton.

Som vi sa her om dagen, mye oppmuntring til Pierre Gasley slik at det ikke skjer med ham som Daniil Kvyat.

Leave a Comment