Alonso og McLarens verste år i en Amazon-dokumentar

9. februar har vi time inne Amazon Prime å nyte den fire-episoders dokumentarserien regissert av Manish Pandey og fortalt av Michael Douglas. I Grand Prix-fører vi vil kunne gå bak kulissene gjennom 2017-sesongen, som muligens har vært den tøffeste i historien for begge lag McLaren som for Fernando Alonso.

amazon forsikrer at denne miniserien vil være «noe aldri sett, med enestående tilgang» der flere vil være høydepunktene, spesielt det til fornyelse av Fernando Alonso av McLarennoe som i Woking aldri var veldig tydelig og mindre etter de katastrofale testene før sesongen.

Også av spesiell betydning er noe som til dags dato hadde ingen utenfor lagene vært i stand til å se: hvordan er koblingsprosessen til Honda-motor til McLaren-chassis. Et øyeblikk som ikke var problemfritt og som satte hele McLaren-fabrikken i sjakk.

Grand Prix Driver, en dokumentar uten sidestykke

Som de forteller oss fra Amazon, «Grand Prix Driver vil vise frem Vandoornes første måneder med McLaren-Honda, inkludert hans strenge treningsplan, lanseringen av 2017-bilen og testing i Barcelona. Prime-medlemmer vil også se utfordringene i teamet, inkludert sporing av Alonso og hans voldsomme drivkraft mot hans tredje mesterskap, McLaren-sjef Zak Browns søken etter en sponsor og produksjonsprosessen av bilen, inkludert installasjonen av Honda-motoren, noe som aldri ble tillatt av et hvilket som helst annet lag.

Det er derfor regissøren av dokumentaren, Manish Pandey, er full av lovord for fasilitetene McLaren ga ham for å kunne gjøre jobben sin: «Det er ingen hemmelighet at dette har vært den vanskeligste sesongen i McLarens historie, og det enkleste for dem ville vært å stenge deres dører. I stedet stolte teamet på Prime-medlemmer for å forstå den forbløffende kompleksiteten til Formel 1.»

For hans del, Zack Brown som direktør for McLaren hevdet han «å ha gjort alt i vår makt for å gi dem tilgang og informasjon til alt de trengte. Resultatene er avslørende og overbevisende.»

Han 9. februar har planlagt premiere i Amazon Prime. I dette tilfellet vil de fire episodene være tilgjengelige for å se fortløpende uten å måtte vente på de ukentlige leveransene, slik det for eksempel gjøres i The Grand Tour.

De som ikke abonnerer på Amazon Prime har rett til en gratis prøvemåned som kan kanselleres når som helst og deretter medfører det et årlig utlegg på €19,95. Inkluderer alle videotjenester for flere enheter samt nedlasting for offline visning og gratis frakt pluss rabatter for kjøp i Amazon-butikken.

Leave a Comment