Alpine A110 kommer også med 300 CV og 1,8 Turbo-motor

Før neste år 2018 vil vi ikke se Alpine A110 ruller på veiene Europa. Og likevel forbereder merket seg allerede en vitaminisert versjon av modellen som vi kunne møte for måneder siden. Og vi snakker om ham slik fordi han vil ha det mer kraft, mindre vekt og noen andre forbedringer å posere som en sportigere versjon.

Informasjon om dette sportigere versjon av Alpine A110 er at den vil ha en 1.8 turbo motor å nå 300 hk av makt, og det i tillegg vil gå ned i vekt 50 kilo. Dette betyr at du ikke bare vil øke kraften betraktelig, men du vil også gå ned i vekt for å være betydelig raskere.

alpint a110 2018

En Alpine A110 med 300 hk og lettere

Denne vektreduksjonen ser ut til å bli utført med en innvendig modifikasjon forenkle noen av nøkkelelementene i konstruksjonen. Og på denne måten vil Alpine A110 kunne gi en akselerasjon fra 0 til 100 km/t om kort tid mindre enn 4 sekundermens den nåværende gjør det i nesten 4,5 sekunder.

Versjonen som allerede er sendt inn, og det vil være tilgjengelig i 2018 på markedetoverstiger litt 1.100 kilo og tilbud 250 hk av makt. Derfor vil forskjellene i fordelene merkes, og det kan vi regne med sin pris det vil også variere, og ikke litt. Men for øyeblikket er det ingen informasjon om dette.

Flere mekaniske justeringer

Det forventes med andre ord at dette 300 hk versjon av Alpine A110 ha en større stivhet for fjæringen, og en ny tuning av styring, girkasse, eksosanlegg og stabilitetskontroll. Der det ikke vil være noen endringer er i bremsesystemet, som, selv om det må støtte mer kraft, vil gjøre det med en vektreduksjon til sin fordel.

Med dette ønsker Alpine å møte modeller som Porsche 718 Cayman og Alfa Romeo 4C. Men vi må se til hvilken pris franskmennene vil møte disse to beistene fra Tyskland og Italia med sin kraftigste Alpinea A110.

Leave a Comment