Amazon supertilbud på dette flotte batteriet perfekt for å betale mindre for strøm hjemme

De strømregning er noe som bekymrer alle nesten like mye, og med ankomsten av elektrisk bil enda mer, fordi det åpenbart bruker mer enn kjøleskapet, oppvaskmaskinen eller vaskemaskinen. Enda mer enn alle disse apparatene til sammen. Og til betale mindre for strøm hjemme er det ideelle å ha en innenlands batteri lade i rushtiden og lade ut når strømmen er dyrere. Vel, Amazon har et av de beste hjemmebatteriene til en stor rabatt tilgjengelig akkurat nå, og det er vel verdt det for sine utmerkede funksjoner.

Batteriet det er snakk om er EcoFlow Delta 2som normalt har en pris på €1,1199 og nå er den imidlertid tilgjengelig med 200 euro rabatt. Med andre ord, med denne kampanjen forblir den tilgjengelig for 999 euro. Og vi snakker om et innenlandsbatteri som har 1 kWh av energilagringskapasitet, og i tillegg, takket være sin modulære design, kan den kombineres med andre ekstra batterier for å nå opp til 3 kWh maksimal energilagringskapasitet. mer enn nok for en innenlands batteri i et egenforbruksanlegg som hjelper oss til redusere strømregningen mye.

ecoflo2 delta 2 pakke

Dette er EcoFlow Delta 2, et utmerket innenlandsbatteri for å redusere strømregningen nå tilgjengelig med en rabatt på 200 euro

De EcoFlow Delta 2 har 1 kWhmen kan kombineres for å oppnå 3 kWh maksimum og blant annet skiller den seg ut blant sine rivaler fordi den kan være det lade fra 0 % til 80 % av sin kapasitet i bare 50 minutter. Den har et av de kraftigste og raskeste ladesystemene på markedet, og takket være det aktive luftkjølesystemet lider den ikke av oppvarming eller nedbrytning. På den annen side har den intet mindre enn 15 strømuttak Kompatibel med alle typer elektroniske enheter og apparater, eller husholdningsapparater.

Dette batteriet har også en utgangseffekt på 1800 W og er kompatibel med lading ved 220 V, ved 12 V i sigarettenneruttak, eller med solcellepaneler opptil 500 W maksimal effekt. Det vil si at med den kan du også heve en innenlandsk selvforbruk solcelleanlegg å redusere strømregningen i hjemmet vårt ytterligere. Og i et format og design laptopslik at vi kan ta den på camping eller rett og slett bytte bolig hvis vi for eksempel bor i husleie og bytter hus i fremtiden.

En av de store fordelene med dette innenlands batterisammenlignet med andre lignende alternativer, er at den har LFP-celler med enestående brukstid. Produsenten annonserer en holdbarhet på mer enn 3000 lade- og utladingssykluser og dessuten med en avansert BMS som minimerer den progressive nedbrytningen av cellene. Som vi allerede vet, har LFP-celler en lavere energitetthet enn NCM-celler, men de garanterer en lengre brukstid, mindre forringelse ved bruk og et mye høyere sikkerhetsnivå. Derfor er de mye mer anbefalt for denne typen husholdningsbatterier.

Ideelt sett bør denne typen batteri, som EcoFlow Delta 2, kombineres med en installasjon av solcellepaneler for å maksimere besparelser på strømregningen. Du kan imidlertid også spare, og mye, hvis du bruker den uten solcellepaneler. Ganske enkelt ved å lade batteriet når strømmen er billigere i rushtiden. Og å bruke den billige strømmen, igjen til våre husholdningsapparater og enheter, til tider når kWh-prisen er dyrere. Og vi kan dimensjonere installasjonen mellom 1 kWh og 3 kWh, maks, etter vårt forbruksbehov i hjemmet.

Leave a Comment