AMG GT S når 650 hk med RevoZport-forberedelse

Ja, det er greit Mercedes-AMG GT R er i ferd med å bli utgitt, og at denne versjonen er enda mer vitaminisert enn AMG GT-S vil nå 550 eller til og med 600 CV som standard, men i dette tilfellet står vi overfor en RevoZport klargjøring om Mercedes-AMG GT S som tar superbilmodellen til det tyske huset over 650 hk utnytter motorblokken V8 4,0 liter tvillingturbo hva han har med seg hjemmefra Og ikke bare det, for det kunne ikke gå glipp av en kroppssett sportsbil som følger med dette pluss av kraft.

Siden 510 hk av opprinnelig kraft Mercedes-AMG GT S til mer enn 650 hk Fra dette RevoZport-preparatet er forskjellen viktig i kaldeffekttallet, men det er også en vesentlig forskjell i andre termer. i hvilke? I vekten, for eksempel, som er redusert betraktelig takket være at den i tillegg til andre komponenter i originalen har blitt byttet ut eksosen med en titan, sporty, som allerede betyr å ta av 10 kg. Og det er ikke lite, i modeller med disse tekniske egenskapene, og det hjelper deg å fly på hjul enda raskere, hvis vi vurderer utviklingen til den som følger med, når det gjelder kraft.

mercedes amg gt s revozport forberedelse

Det har vært økt dynamisk belastning med kroppssettet som du kan se i de forrige bildene, som har åpenbare estetiske forskjeller med hensyn til Mercedes-AMG GT S markedsført av det tyske firmaet, og for å oppnå dette nivået av kraft og ytelse har det vært flere endringer på det mekaniske nivået, selv om motorblokken opprettholdes, men uten tvil er den største forskjellen preget av ECU endringer på et veldig høyt nivå. Og hvis du var litt redd for at den fremre spoileren kunne gni på bakken, eller den bakre diffusoren, ikke bekymre deg fordi de har blitt brukt karbonfiber og kevlar i alle komponentene nærmest bakken, så de knekker nesten ikke.

Leave a Comment