Android Auto og Apple CarPlay i enhver bil med denne billige multimedieskjermen

Nå har nesten enhver ny bil allerede Android Auto og Apple CarPlay tilgjengelig fra fabrikken på den integrerte multimediaskjermen, men hva med de av oss med en eldre bil? Vel for de du kan sette en enhet hva er kompatibelt og hva installeres enkelt. Det er de som velger å endre skjermen integrert i kjøretøyet, men denne løsningen er det billigere og det er det også mye enklere. Det er i utgangspunktet en tilbehørsskjerm, av 7 tommer diagonalt, og det er perfekt kompatibelt med Android Auto og Apple CarPlay.

Carpuride enheter er tilbehørsskjermer som kan installeres på egen hånd dashbord av bilen veldig enkelt. De har skjermer 7 og 9 tommer i konvensjonelt panoramaformat og også en ultrabred skjerm av 10,3 tommer diagonalt. Uansett, alle disse skjermene har svært like funksjoner og egenskaper og skiller seg ut ved at de kan gi Android Auto og Apple CarPlay-kompatibilitet for enhver bil og ganske billig. Modellen med en 7-tommers diagonal skjerm har en vanlig pris på 279 euro, og akkurat nå er den imidlertid tilgjengelig med en 50 euro rabatt som du bor til en attraktiv midlertidig pris på €229,99. Kom igjen, det er ganske vanskelig at vi kan finne en billigere og enklere måte å gjøre hvilken som helst bil kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay.

karpurid

Dette er Carpuride 706, en enhet for enhver bil for å være kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay uten å bruke for mye penger

Denne skjermen har 5G WiFi og Bluetooth 5.0-tilkobling lavt forbruk. Og selv om dens sterke side er kompatibiliteten med Android Auto og Apple CarPlay, er de også kompatible med ryggekameraer for parkering og har en AUX-tilkobling -utgang- og støtte for minnekort. Inngangen har også en USB-port, og for overføring til kjøretøyet kan du bruke hjelpekabelen med RCA 3,5 mm-kontakt eller også FM-radio.

Disse Android Auto- og Apple CarPlay-kompatible skjermene er designet for å plasseres på dashbordet, eller også med sugekoppfeste direkte på frontruten. Modellen som vi refererer til, selv om de som vi nevnte har andre versjoner med forskjellige skjermstørrelser, har en visning av 7 tommer med kapasitivt IPS-panel og oppløsning på 1024 x 600 piksler. Kvaliteten på skjermen er selvsagt heller ikke ekstraordinær, men det er en løsning veldig billig til plasser Android Auto og Apple CarPlay i hvilken som helst bil og veldig enkelt.

Salgspakken inkluderer allerede tre støtter som vi kan bruke En av dem er designet for å festes til dashbordet med lim, den andre er designet for å skru skjermen til dashbordet og som er fast permanent, og den andre er den vanlige sugekoppfeste som kan festes til frontruten og vi kan enkelt fjerne den når vi går ut av bilen. Det følger også med tilhørende strømkabel og lydkabel, i tillegg til bruksanvisningen.

Det er verdt at det er mye bedre alternativer som Sony XAV AX1000, som utvilsomt er en enhet mye mer anbefalt. Men det er sant at dette Carpuride-alternativet ikke bare det er billigere, men det er også mye enklere å installere. Hvis du har minimal kunnskap, eller noen som kan sette det opp for deg, bør du definitivt velge en bedre. integrert radio og at den er kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay, som denne som jeg forteller deg om fra Sony. Og hvis ikke, er Carpuride et godt alternativ.

Leave a Comment