Ángel Nieto, i alvorlig tilstand etter sin quad-ulykke

De 12+1 ganger mester av motorsykkelverdenen, engel barnebarnhar lidd i morges en ulykke med firehjuling på øya Ibiza. Han har vært innlagt på Nuestra Señora del Rosario poliklinikk med en sterke traumer i hodet. Og som rapportert av sykehuset, staten engel barnebarnpå dette tidspunktet, er seriøsmen ikke kritisk.

En firhjuling ulykke: Ángel Nieto bremset og ble påkjørt av en bil bakfra. Han ble kastet ut av kjøretøyet og måtte legges inn på grunn av et slag i hodet.

Ángel Nieto har vært utsatt for en quad-ulykke

Ifølge El País, etter inntreden av engel barnebarn i sykehusfasilitetene ble det verifisert eksistensen av en blodpropp i hodet. Av denne grunn måtte de vente for å se om det kunne løses opp med tilsvarende medisiner før operasjonen. Ulykken skjedde klokken 10:25 om morgenen, omtrent. På Santa Eulària-veien, og nærmere bestemt nær Gertrudis-krysset, ved sammenstøt med et kjøretøy som gjorde expiloten av motorsykler ble kastet fra firehjulingen hans.

quad angel barnebarn

Sykehussenteret har kommunisert, angående ulykken med Ángel Nieto, at «Tilstanden hans er alvorlig, men ikke kritisk»og at innrømmelsen var forårsaket av et kraftig slag mot hodet.

De Angel Nieto-ulykke er produsert av en støt bakfra av føreren av en bil. Bilen traff baksiden av bilen Ángel Nieto quad da den 70 år gamle ekspiloten bremset. Dette er hva, som de forklarer, fikk Ángel Nieto til få sparken og led slikt slag i hodet som holder ham innlagt. Foreløpig er dette all informasjonen vi har om det, som Tilstanden hans er alvorlig, men ikke kritisk.

Leave a Comment