Arabisk tuning for den ekstremt sporty BMW X6 M

Se for deg den scenen med en araber i sjakk som hovedpersonen, sanddynene, de luksuriøse skyskraperne, alt det alle som har sett en film satt i Abu Dhabi og dens rikdom ville forestille seg. Vel, nå viser vi deg dette klargjøring av BMW X6 M, som ville passet perfekt inn i denne scenen. Og det er der den mest vitaminiserte versjonen av den gigantiske tyske SUV-en er tilberedt med en sporty kroppssetti tillegg til noen små mekaniske justeringer for å gjøre det mer… prangende?

Ok, de trenger det ikke, men sannheten er den BMW Ms er tilberedningskjøtt. Sportsdivisjonen til det bayerske firmaet gjør dem allerede mer sporty og til og med litt slemme, men trenerne har vært vant til å gi dem en ekstra sportsånd. Og det er det de har gjort med det. BMW X6M i Abu Dhabi, med et komplett karosserisett med en mer imponerende front med en mer aggressivt formet støtfanger, og en underleppe i karbonfiber, akkurat det samme som skjørtene som går langs siden.

bmw x6m klargjøring

Denne estetiske pakken kompletteres med nye luftuttak bak de fremre hjulbuene, samt mattgrå hjul -av uspesifiserte dimensjoner-, og bak en liten svart spoiler i forbindelse med bakre støtfangerdiffusor modifisert. Alt dette for å gi BMW X6 M utseendet til en visceral V8 4,4 liter biturbo som akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder sammen med ZF åtte-trinns girkasse. Til dette mekaniske settet er det lagt til en Akrapovic høyytelses eksos som øker hestekreftene litt, reduserer sports-SUVens totalvekt og forbedrer tomgangslyden og høyrpm-lyden.

bmw x6 m innvendig klargjøring

Og til tross for sitt enkle ytre, helt i grått og kun med noen detaljer ferdig i karbonfiberhar hele interiøret blitt revidert for å gi det en sterk kontrast mellom rød og svartmed den sporty luften som kan forventes ved å se eksteriøret som dette bodysettet viser.

Leave a Comment