Bare 10 000 euro for denne elbilen bedre enn en Dacia Spring med 300 km autonomi

Det ringer kanskje ikke en bjelle, men wuling Det er et kinesisk merke elektriske biler som er født fra sammenslutningen av General Motors, SAIC og Wuling. Og der, i Kina, er merket som har både elbilen billigste på markedet Som bestselgende elbil –og faktisk er det samme modell-. Men nå skal de lansere ny Wuling Bingo, at den kunne nå Europa ved å bli markedsført under et annet SAIC-merke -MG er for eksempel en av dem- og det det koster knapt 10.000 euroselv om det tydeligvis er det bedre enn en Dacia Spring og har en autonomi på 300 kilometer.

Etter å ha kastet Wuling Mini EVsom faktisk er den billigste og mest solgte elbilen i Kina, sluttfører nå Wuling Bingo lansering. Denne nye modellen av elbil har et karosseri av 3,95 meter lang og passer derfor innenfor segment B. Det vil si, for å gi deg en idé, er dette en elbil som vil konkurrere med alternativer som f.eks. Renault ZOE og likevel skal han kaste seg ut i en pris på 80.000 yuansom ved valutakursen er ca €10 000 omtrent i henhold til filtrering. Dette er forresten også en mye lavere pris enn det til en Dacia Spring i Norway i dag, selv om støtten som er tilgjengelig gjennom MOVES III-planen blir brukt.

IMG 0696

Nøklene til Wuling Bingo, en elbil for bare 10 000 euro med 300 km autonomi og gode fordeler

De Wuling Bingo Den vil selges i to forskjellige versjoner. Den billigste, som vil ha den omtrentlige prisen på €10 000 Den vil ha en enkelt elektrisk motor. 41 hk av maksimal effekt. Og en litt dyrere versjon vil også være tilgjengelig med en enkelt elektrisk motor, men med en maksimal effekt på 68 hk. Og både det ene og det andre, hvis vi tar hensyn til dimensjonene og vekten, er faktisk nok. Vi kan selvsagt ikke forvente at det er en elbil med hjertestoppende egenskaper. det bare er en funksjonell og veldig billig bil.

Utover kraften, som vil være forskjellig avhengig av versjonen, med hensyn til batteri av denne ny Wuling Bingo anslås å ha en autonomi på 300 kilometer omtrent. Men dette vil være for den mest effektive konfigurasjonen av modellen, og autonomi i NEDC-syklusen. Med andre ord bør energilagringskapasiteten til batteriet være rundt ikke mer enn 30 kWh. Selvfølgelig er et av hovedpunktene i disse billige elbilene bruken av LFP-batteriersom har en ganske begrenset energitetthet, men reduserer produksjonskostnadene betydelig.

IMG 0697

Og denne modellen er faktisk det viktig for Europa av en veldig enkel grunn. De Wuling Bingo Det er mulig at det ikke vil bli solgt her i Norway på noe tidspunkt fordi Wuling ikke opererer på det gamle kontinentet. Imidlertid er det fortsatt en SAIC merkeSom også er eier av MG, for eksempel. Så det burde ikke være så overraskende hvis billig MG elbilsom de allerede har annonsert at de utvikler, kommer med en god del av teknologien til denne Wuling Bingoen.

I Kina har de allerede en flott opplevelse i denne av billige elbiler og det er flere og flere produsenter som «klemmer» segmentet. I Europa, i mellomtiden, venter vi fortsatt på første modeller av denne stilen. Og ja, for neste år 2023 er det allerede flere lovende kunngjøringer som fremfor alt BYD Måke. Denne modellen forventes å ha en omtrentlig pris på kun 8.000 euro og uten tvil, hvis det samsvarer med denne forutsetningen, er suksess i Norway garantert.

Leave a Comment