Bekreftet BMW M5-konkurransen, ideell for de som leter etter ///Mer

Ankomsten av en vitaminisert M5, Performance eller hva vi vil kalle det, har vært ryktet lenge. Men endelig ser det ut til at bønnene er blitt hørt, og det er endelig bekreftet at den nye vil være tilgjengelig snart BMW M5 konkurranse og hvis utvikling blir testet i MotoGP M5 sikkerhetsbil.

For å gi oss en idé, fremtiden BMW M5 konkurranse Den vil ha en tilnærming som er veldig lik CS-versjonene sett i M3 eller M4, og som monterer standardutstyr som kun er tilgjengelig i vanlige versjoner samtidig som den legger til andre eksklusive funksjoner for de spesifikke modellene.

MotoGP som testbenk for BMW M5 Performance

BMW M5 ytelse

Det kanskje mest slående med denne versjonen er at mange av elementene blir stilt inn i bmw MotoGP M5 sikkerhetsbil. Det tyske merket, som har levert sikkerhetsbiler til MotoGP verdensmesterskap I tillegg er det også den som tilbyr som en premie til førerne som samler best tid på rutenettet gjennom sesongen. Den utnytter erfaringen til førerne som kjører Safety Cars på banen for å bestemme hvilke elementer som skal legg til og forbedre sammenlignet med M5 normal, alt takket være arbeid i divisjon M Ytelse fra den tyske produsenten.

Det forventes at den nye BMW M5 konkurranse inkluderer forskjellige støtfangere pluss ekstra aerodynamiske tillegg. På samme måte vil en ny opphengsmåne med forbedringer i tuning samt karbon-keramiske bremser være et annet av elementene som vil komme som standard i denne modellen.

Det som ennå ikke er bekreftet, selv om vi nesten kunne forsikre at det vil være slik, er det motoren vil være litt kraftigere enn den som tilbys av aksje M5. I dette tilfellet snakker vi om en V8 biturbo med et slagvolum på 4,4 liter og en kraft på 600 hk kommandert av en ZF åtte-trinns girkasse. For eksempel har de to direkte rivalene, som Mercedes-AMG E 63 S og Audi RS 6 Avant Performance, henholdsvis 612 hk og 605 hk, men med høyere vekt.

Leave a Comment