Bentley Bentayga, den imponerende SUV-en med 600 hk og 301 km/t

Spenn fast og hold godt fast bak rattet, fordi Bentley Bentayga er offisiell og flyr. Definitivt har firmaet sin endelige versjon av Bentley Bentayga klar, det endelige produktet som kommer på markedet snart, og vi vil kunne se det på Frankfurt Motor Show 2015. For nå, hold deg til to fakta: 600 hk og 301 km/t.

SUV-er er mellomtrinn Mellom den ekte SUV-en og minivanen, det er slik mange ser det. Vi har noe som en «løftet turisme» med litt landlig luft, men virkelig forberedt på å fungere naturlig på veien. Dette er essensen av Bentley Bentayga, en landturisme som kan skryte av en flott motor og super luksus finishfor eksempel tre- og metalldekorasjoner som den inneholder i interiøret, samt skinn overalt.

Bentley Bentayga bildegalleri

Og ja, hvis vi snakker om super luksus må vi stole på deres opptil fem setekonfigurasjonermed forskjellige toner i sømmene, diamantdesign og et system med seks massasjeprogrammer, oppvarmede og ventilerte seter. Til alt dette, i tilfelle det virket lite for oss, må vi legge til en 8-tommers berøringsskjerm med en 60 GB harddisk, et annet flyttbart 10,2-tommers nettbrett med Android-operativsystem, WiFi og Bluetooth-tilkobling. Lydanlegget har 18 høyttalere1950 watt for din bruk og nytelse.

Tekniske egenskaper til Bentley Bentayga

bentley bentayga

Leave a Comment