Billigere enn en kinesisk elektrisk, med mer autonomi og på toppen av det har den 7 års garanti

De kinesiske biler De har utført trusselen sin og har raidet markedet Europeisk på slaget av lave priser og med svært gode egenskaper, utstyr og kvalitet. Det er mange tradisjonelle merker som de har det dårlig å konkurrere med disse nye merkene. Det er imidlertid spesifikke tilfeller vi kan finne bedre alternativer enn kineserne både for pris og ytelse. Dette er tilfellet med denne modellen som angår oss, billigere enn en kinesermen med større autonomi og større stamme, i tillegg til å ha 7 års garanti. Så ja, et sterkt anbefalt, men lite kjent kjøpsalternativ.

Han BYD Atto 3 Vi har fremhevet det her utallige ganger, spesielt etter testen vår. Det er en modell ligner på en Hyundai Tucsonfor eksempel, men med en 100% elektrisk mekanikk og til tross for dette, a lavere pris enn hybridversjonen. Så det presenteres som et veldig interessant alternativ fordi det i tillegg kommer med mye mer utstyr inkludert som standard. Vel, BYD Atto 3 har en enorm rival og det er ingen ringere enn ham KIA e-Niro. Som er bare 3 centimeter kortere, det er ikke kinesisk men den kommer fra Sør-Korea og har, til tross for at den er litt mer kompakt 475 liter bagasjeromskapasitet sammenlignet med de 440 literne som BYD Atto 3 har. Og vær forsiktig, for det er andre ting som det er også bedre enn BYD-modellen.

kia niro hybrid

KIA e-Niro er billigere enn en BYD Atto 3 med mer autonomi, bedre bagasjerom og 7 års garanti

Foran 30.780 euro som koster minst en BYD Atto 3det interessante KIA e-Niro kan kjøpes fra 28.000 euro. Og vær forsiktig, for BYD Atto 3 har en elektrisk motor av 204 hk og KIA e-Niro akkurat det samme, så maktmessig er det ingen som skiller seg ut. KIA-modellen tilbyr imidlertid en rekke 463 kilometer og sammenlignet med dette klarer BYD Atto 3 å nå et maksimum på 420 km under samme WLTP-homologeringssyklus. Ganske overraskende, fremfor alt, fordi det faktisk er en betydelig prisforskjell mellom den ene modellen og den andre.

Fordi? Vel, blant annet fordi KIA e-Niro Den har et batteri 65 kWh av energilagringskapasitet og imidlertid BYD Atto 3som er dyrere for øyeblikket, har et batteri på 60 kWh kapasitet. Så for batteri, for autonomi, for bagasjerom og for dens 7 års garantipå forhånd er KIA e-Niro et bedre kjøpsalternativ enn BYD Atto 3. Vi må imidlertid være rettferdige, og det er sant at det også er andre aspekter å ta hensyn til.

byd atto 3 1

Han BYD Atto 3 Det er greit at den har litt mindre autonomi, men Det koster mer fordi det kommer bedre utstyrtdens interiørkvaliteter er klart overlegne og det har den den beste teknologien for øyeblikket. Blant annet for sin Bladbatteri sammensatt av LFP-celler. Og dette batteriet har vist seg å være det tryggeste som finnes. Og ikke bare det, men den har utmerket energitetthet, og med BYD Atto 3s elektriske system viser den et ekstraordinært effektivitetsnivå.

Det sier de kalde tallene på fagbladet til begge KIA e-Niro er et bedre alternativ shopping. Nå har jeg vært i stand til å kjøre begge deler, og ærlig talt vurderer jeg det BYD Atto 3 er en bedre elbil. Men er det nok til å rettferdiggjøre 2000 euro mer hva koster det? Dette er allerede en veldig personlig avgjørelse, og det autonomi forskjell Det er kanskje det som betyr mest for meg. Selvfølgelig, etter å ha vært i stand til å prøve dem, ville jeg mellom de to bruke mine egne penger på BYD Atto 3.

Leave a Comment