Bilnettbrettholdere, det beste tilbehøret for reiser med barn

hvis du vanligvis reiser med barn i bilenDu har sikkert hørt mange ganger setninger som: «Hvor mye igjen? da vi ankom?» Det har vært mange, mange år bærbare DVD-er For bilen; imidlertid nå tabletter de har blitt den perfekte erstatningen. Vi har lett etter noen nettbrettstativ; vi har det beste og billigere for å avlaste deg bilturer med barn

Med en tabletterkan den minste av huset reise i bilen ser filmer, for eksempel, eller nyt favorittspillene dine. Hvis du skal se filmer, serier, tegneserier… er det best å få en nettbrettholder å holde enheten i en fast posisjon slik at de kan sovne, og slik at de ikke bærer nakken i feil holdning i timevis.

nettbrettholder for bil

Reiser du med barn? Du kan ikke gå glipp av en nettbrettholder i bilen

Før jeg går inn i saken, la meg anbefale Samsung Galaxy Tab A7, en tablett av ganske innholdsrik pris, med stor skjerm, og som er mer enn nok for din sønn eller datter å gå I bilen nyter en film eller med videospillet ditt. Det er et nettbrett med en ganske inneholdt pris, men med en skjerm på litt over 10 tommer som gir mer enn nok ytelse til spill og til å se film eller serier i bilen. Det er åpenbart andre modeller tilgjengelig, men dette er en av de mest interessante med valuta for pengene å bruke i bilen.

Og nå ja: nettbrettholdere til bil. Av mindre enn 20 euro Du har denne modellen tilgjengelig med anti-skli, for å plasseres på førerens eller passasjerens hodestøtte, og at nettbrettet kan sees perfekt fra baksetene. Det er billig, pålitelig og oppfyller perfekt det vi ser etter av et tilbehør av denne typen. Denne typen nettbrettstøtte er kun for bruk av én person, da den vil være like bak førersetet, eller passasjersetet. Eller å ha en på det ene setet og en annen støtte på det andre setet, hvis barna våre har hvert sitt nettbrett.

Men hvis mer enn ett barn reiser i baksetene, er denne støtten et enda bedre alternativ. er plassert mellom de to hodestøttene foran og tillater plassere mer enn én enheteller bare et nettbrett, men i midtstilling slik at den kan sees riktig fra de tre baksetene. Det er litt dyrere, men det er også mer praktisk hvis flere drar reiser i bilen. Dette andre alternativet er ideelt hvis det er to eller tre barn bak og vi bare skal sette et nettbrett på dem, fordi enheten vil være i det sentrale området. Med en 10-tommers skjerm er det mer enn nok til at du kan nyte serier og filmer i baksetene.

Leave a Comment