Bilsikringer: absolutt alt om dem

hvis det ikke har rørt deg bytte en bilsikringDu har kanskje hørt om dem uansett. De er årsaken til det som kan slutte å jobbe med hornet, systemet lys eller til og med din egen bilradio. Så kanskje du er interessert vet alt om demsom er det vi skal gjøre i denne artikkelen, absolutt gjennomgå Alt du trenger å vitesikringene.

Under det navnet gjemmer de seg sikkerhetsenhetersom er hva de er bilsikringerog server for beskytte elektronikk kjøretøy. Ganske enkelt fordi de er «barrieren» for å forhindre en nåværende stigning som kan skade tilknyttede enheter som kjøretøyets elektriske vinduer, lys eller lydsystem. Så når dette skjer lunte Det er ansvarlig for å kutte strømmen av elektrisk strøm. Men selvfølgelig når dette skjer du må skifte sikringer at de har blitt bortskjemt.

Hvis en sikring går, vil «noe elektrisk» i bilen din slutte å fungere. De kan være radioen, lysene eller de elektriske vinduene. Du må bare erstatte den med en ny, og det er det.

farger og sikringstyper i henhold til deres strømstyrke

Hvilke sikringer finnes og hva er de for?

De sikringer er identifisert av deres strømstyrke. Du kan finne dem fra 5 ampere for parkeringssensor, alarm, horn eller kollisjonspute. Ovenfor er de av 10A, for lysene, lydanlegget eller sentrallåsen; og deretter de av 15A for drivstoffpumpe, bremselys eller vindusviskere.

De er forskjellige i henhold til strømstyrken, og avhengig av det samme varierer fargen deres. Bytt ut den som har gått i stykker med en identisk, aldri med en annen strømstyrke fordi du kan få større problemer.

Vi har også de av 20 A og over. De første brukes til soltaket, sigarettenneren eller de oppvarmede setene, og de som er over denne strømstyrken brukes til å beskytte blant annet startmotoren, klimakontrollen eller de elektriske vinduene.

bilsikringer

Hvordan skifte en bilsikring

Du kan finn sikringsskapet under rattet eller på førerdøra for eksempel. Det kan de også være underhudmen dens spesifikke plassering vises i brukermanual av kjøretøyet, og det er sannsynligvis to sikringsskap plassert i forskjellige områder av bilen. Til endre detbare finn ut hvilken som er i dårlig form, ta den ut og skift den ututen ytterligere komplikasjoner.

pass påfordi det faktum at en sikring går kan være symptom på sammenbrudd på kjøretøyets elektriske system. I prinsippet måtte den rett og slett erstattes av en ny og problemene skulle ta slutt, men hvis flere av dem «smelter» på rad, så bør vi sjekk det elektriske systemet, fordi dette betyr at strømspenningen som kommer er større enn hva den burde. Det kan for eksempel være en slags «kort».

Leave a Comment