BMW i3 øker kapasiteten og autonomien opp til 400 km

bmw har bestemt seg for å lansere en tredje oppdatering av det lille elektriske verktøyet bmw i3. På denne måten kan de nye batteriene til 46 kWh og 120 Ah at du vil sykle fra nå av vil tillate deg en autonomi større enn 400 km i WLTP-syklus. Dermed oppnår den hundre prosent elektriske versjonen et større bruksområde.

I 2016, bmw økt kapasiteten til batteriene dine BMW i3 fra 22 kWh til 33 kWh og senere (spesielt i november) en versjon kalt i3s som hevet kraften til 170 hk til 184 hk som sammen med en maksimal kapasitet på 94 Ah økte aksjonsområdet til den elektriske modellen opp til 240 km i WLTP-syklus.

BMW i3: nå med et større handlingsområde

bmw i3s 8

Fordi denne autonomien fortsatt var knapp, den nye bmw i3 som når forhandlerne vil gjøre det med nye batterier av 120 Ah av kapasitet eller, hva er det samme, 46 kWh. Dermed vil både den hundre prosent elektriske modellen og REx utvidet autonomi-modell kunne overgå 400 km i WLTP-syklus. Flyttet til EPA-godkjenning, bør dette være over 320 km.

Den nye versjonen av bmw i3 Den vil bli presentert i sommer og kommersialiseringen vil begynne i måneden november til en pris som ennå ikke er bekreftet. Hvis vi tar i betraktning at prisen på i3 økte i den forrige økningen i batteriytelse, er det ikke overraskende at den i dette tilfellet også ser at prisen lider noe oppover.

På den annen side vil økningen i autonomi gjøre noen Potensielle kjøpere vurderer om nødvendig utlegg for modellen med utvidet autonomi (litt mindre enn 5000 euro) er verdt det eller ikke, avhengig av turene de gjør og om økningen i handlingsradiusen til den nye versjonen oppfyller deres behov.

Leave a Comment