BMW M2 Black Shadow: samme ytelse, svart kjole

På Geneva Motor Show 2018 er det 2018 BMW X4, som det er tydelig, men det bayerske merket har tatt andre nyheter til Sveits. Blant dem ny BMW M2 Coupe Edition Black Shadow. At det ikke er en ny modell, men en spesialutgave av BMW M2 som vi allerede kjente og som snart vil bli oppdatert. Denne spesialutgaven satser på Sapphire Black Metallic som den dominerende fargen; en svart farge som spenner over hele BMW M2 Black Shadow.

«Black Shadow», på spansk, er mørk skygge. Så åpenbart BMW M2 Black Shadow kler seg helt i svart for denne spesialutgaven. Men det bayerske firmaet har et spesifikt navn på kroppsfargen, og det er det Sapphire Black Metallic. En tone som fremhever blå bremsekalipereom noen M Sammensatte plater.

bmw m2 svart skygge 3

Samme funksjoner for BMW M2 Black Shadow

Selv om estetisk seksjon er modifisert for dette spesialutgavevelger den svarte fargen som vi nevnte tidligere, fordelene opprettholdes. Det betyr at du fortsatt har seks sylindre på nett av 3,0 liter av kubikkkapasitet som utvikles 370 hk maksimal effekt og 465 dreiemoment. Den mekaniske konfigurasjonen sammen med differensial M aktiv for intelligent dreiemomentfordeling mellom de to hjulene på bakakselen.

ukjent med hvilken pris vil være tilgjengelig på markedet dette BMW M2 Black Shadowmen vi vet det kommer i april til forhandlere. Det er heller ikke kommentert hvor mange enheter som skal produseres, eller hvor lenge spesialutgaven skal tilbys. I alle fall tyder alt på at BMW M2 CS kommer i år for å erstatte den nåværende M2 ​​Coupé, og til forbedre fordelene deres.

I mellomtiden gir BMW M2 Black Shadow den en frisk luft til BMW M2, og fremfor alt en fornem utseende i en fullstendig forpliktelse til fargen svart. Med den interessante detaljen til bremsesystemets kalipere i blått.

Leave a Comment