BYD-måken ankommer, 10 500 euro med opptil 405 km autonomi for rivalen til Dacia-våren

Vi hadde snakket om det i flere måneder, og faktisk hadde en god del av dens tekniske egenskaper tidligere blitt lekket. Nå ham BYD Måke Det er offisielt, avduket på Shanghai Auto Show. Det handler om en Dacia Springs rival på grunn av dens dimensjoner, med en kropp av 3,78 meter lang, 1,71 meter bred og 1,54 meter høy, og som har en latterlig pris på 10.500 euro i sin mest økonomiske versjon av serien. For øyeblikket skal den bare lanseres i Kina, men det er ingen tvil om at det asiatiske merket vil selge den på andre markeder senere som de allerede har gjort med andre av modellene deres.

Han BYD Måke er kalt til å være billigste elbil i rekkevidden til den asiatiske produsenten. Den har blitt presentert under Shanghai Motor Show og er en del av BYDs Ocean-familie. Den er bygget på det samme e-plattform 3.0 som BYD Atto 3, BYD Dolphin eller BYD Seal er basert på. Din prisklasse starter på 10.500 euro for det enkleste oppsettet og strekk opptil 12.750 euro når det gjelder den dyreste versjonen. Dette er selvfølgelig prisene for Kina, som er der det i første omgang skal markedsføres, og det er å forvente at hvis det senere selges i Europa vil det være til en høyere pris. Til tross for dette må vi gå videre, som er en bil som er mye bedre enn Dacia Spring; Ikke bare er det noe større, men fordelene er mye bedre og i tillegg BYD Måke Den har interiør av høyere kvalitet og med mer utstyr.

byd måke 2

Nøklene til BYD Seagull, 75 CV kraft og opptil 405 km autonomi fra kun 10 500 euro

I følge offisielle data som tilbys av merket BYD Måke Den har en enkelt elektrisk motor. 55 kW av makt; det er å si, 75 hk av maksimal effekt og en toppfart på 130 km/t. Versjonene er differensierte, fremfor alt fordi tilgangsnivået har en batteriblad med LFP-kjemi av 30 kWh av energilagringskapasitet eller et identisk Blade-batteri, men med 38 kWh kapasitet.

Den første av disse to versjonene gjør en autonomi på 305 km på det meste, i figurer av CLTC-syklusen, mens den andre når opp til 405 kilometer på det meste. Gode ​​autonomi-tall, som i likhet med motorkraften gjør at BYD Måke er som forventet over det en Dacia Spring tilbyr her i Europa. På den annen side har begge versjonene hurtiglading i likestrøm som tillater lade 80 % av batteriet på bare 30 minutter.

byd måke 3

Etter ytelse og pris ligger BYD Seagull i serien til merket rett under BYD Dolphin. Til tross for dette har det asiatiske merket lagt spesiell kjærlighet til interiøret. I hytta finner vi en 5-tommers digital instrumentklynge diagonal og i tillegg i den sentrale delen har vi en multimediaskjerm av 12,8 tommer diagonal som, som vanlig i merket, har en svingsystem Den lar deg bruke den både horisontalt og vertikalt. Den har også, blant annet interessant utstyr, et system av trådløs lading for smarttelefoner.

Det er nysgjerrig fordi, selv om det var snakk om at den billigste versjonen ville ha natriumbatteri, endelig har det ikke vært sånn. BYD har oppnådd i BYD Måken en ekstremt lav prisknapt €10 500 til valutaveksling i den enkleste versjonen, og benytter seg av det anerkjente Bladbatterier som er basert på celler med LFP-kjemi. Denne typen batterier, som vi allerede vet, er ikke bare den tryggeste i verden til i dag, men gir også mye lengre levetid enn NCM-batteriene som brukes av andre produsenter.

Leave a Comment