Campingvognen som feier, fra 10.000 euro med dobbeltseng og alt mulig utstyr

De dråpevogner har begynt å bli mote blant annet pga De er billigere. Men det er det i et mindre format enn vanlig, med bedre aerodynamikk og en lettere vekt, i tillegg til å være mer håndterlig og lettere å parkere, i virkeligheten de har alt du trenger. Et godt eksempel på dette er dette løveungeen dråpevogn som kan kjøpes fra 10.000 euroca, og det i tillegg til å ha noen ekstraordinære kvaliteter Den kommer veldig godt utstyrt for camping.

De Cub Lion Caravan er en liten dråpevogn fra Red Lion Caravans, et av de mest kjente selskapene i Storbritannia. Og uten tvil skiller den seg ut spesielt for sin forholdet mellom kvalitet og pris. Til tross for den kompakte designen og den lave prisen, har den en attraktiv design hva som skjuler seg et helt hjem på hjul. Fra siden er det tilgang til et kupé hvor det er en stor dobbeltseng som også kan konfigureres som sofa og interiør spisestue, og som vekker oppmerksomhet fremfor alt for stort øvre vindu fast som gir perfekt kontakt med utsiden og gir også mye mer naturlig lys enn nesten alle andre campingvogner med disse egenskapene.

løve-karavane 2

Dette er Cub Lion Caravan, en vellykket billig campingvogn med dråpedesign og mest mulig komplett utstyr

I dette interiøret er det en skum seng og har en flat tv. Selv om det måler 4,3 meter lang, 1,70 meter høy og 1,99 meter bred, kabinen er romslig og fremfor alt er den laget med en utmerket design og med noen materiell omsorg høy kvalitet. Alt vi ikke har i hovedrommet er tilgjengelig ved bakdøren, tilgjengelig fra en stor port. Interiøret kan forresten nås fra to sidedører med et stort vindu hver.

Hvis vi går til baksiden finner vi en komplett kjøkken eksteriør, som har kjøleskap fryser, vask og komfyr. Kort sagt har den alt du trenger for å gå på camping, og som vi nevnte du kan kjøpe fra kun 10.000 euro i brukte modeller og rundt 18.000 euro om vi vil ha den ny. Nettopp derfor, på grunn av sin lave pris, er det en campingvogn som vekker oppsikt og har vært enormt vellykket siden den ble lansert på markedet.

løve-karavane 1

Selv om det er mange andre dråpevogner I dag er det flere nøkkelfaktorer som skiller Cub Lion Caravan. En av dem er dens slående design med en dobbel sirkulær sidedør, en annen er intern kvalitet første nivå, en annen er i hans stort panoramasoltakselv om den ikke kan åpnes, og en annen er at den har utstyr som er mer komplett enn vanlig. Hvis alt dette er kombinert med din lav pris, fordi vi faktisk står overfor en campingvogn som feier salget. Den er ideell for tauing med enhver bil fordi den er kompakt og har en veldig lav vekt.

Et flott alternativ til denne Cub Lion Caravan er Adria Aviva 360, som koster 17.000 euro omtrentlig, og tilbyr uten tvil mye mer. Det er allerede en «full størrelse» campingvogn med dusj og toalett, pluss en dobbeltseng og to køyesenger designet for barn. Med en pris som er ganske lik, eller enda lavere, har den innendørs kjøkken slik at du ikke trenger å frykte regnet eller kulden, og den har også en komplett stue. Og selvfølgelig, på grunn av dimensjonene, har den lagringsplasser som er mye større enn de til Cub Lion Caravan eller de til en dråpevogn.

Leave a Comment