coupéen og den sporty broren som BMW X1 trengte

I det tokyo motorshower endelig presentert bmw x2 som ny modell SUV coupe Av merket. Den sjette og til slutt «sportsversjonen» av BMW X1. Den følger tilnærmingen til X4 og X6, men på en skala, og satser på fastback karosseri i forhold til BMW X1, som er den med dele UKL-plattform.

På samme plattform som BMW 2-serie ActiveTourer, MINI Countryman og BMW X1 ny BMW X2 kommer til katalogen til det bayerske firmaet etter linjene til merkevaredesignmen bidrar med en unikt preg av personlighet. Denne gangen har de to vanlige nyrene sin egen stil, og luftinntakene på støtfangeren foran bryter fullstendig med det som sees i utvalget. Men i tillegg har bakdelen også en egen linje, med en reduserte glass.

https://www.youtube.com/watch?v=oi2KtXjg6io

Den nye BMW X2 er «nesten en X1»: Sportsligheten råder

Når det gjelder X1, den mål på BMW X2 De er noe mer innesluttet. Konkret er de det 49 mm mindre lang og 69 mm mindre høy, for noen dimensjoner av 4,36 meter lang og 1.821m høy, så vel som deres 1.526 meter Bred. Det som ikke endres i det hele tatt er deres 2,67 meter som akselavstand. Og å opprettholde denne kampen er det som gjør at den, med kortere høyder, er dynamisk mer løselig. Også deres Bagasjerom på 470 liter de representerer kun et tap på 35 liter som lastekapasitet.

bmw x2

Heller ikke dashbordet på BMW X2 endres det minste, med en 8,8 tommers skjerm Touch, på det meste, selv om vi som standard vil ha et 6,5-tommers berøringspanel. Og teknologiene som kan utstyres gjentas også, med kjøreassistenterApple CarPlay, Head Up Display og ConnectedDrive, fra BMW, i sin nyeste versjon. Variasjoner mellom versjoner, som er igjen M Sport og M Sport X i nye BMW X2 er de også identiske.

Foreløpig er det i hvert fall kun dieseldrevne BMW X2 som kan konfigureres med firehjulsdrift. Det er ukjent om alternativet senere vil komme til bensinversjonene.

bmw x2

Motorer, mekanikk og versjoner av BMW X2

Når den kommer på markedet, vil BMW X2 kun ha en diesel- og en bensinversjon, som vil være X2 sDrive20i 192 hk av ptoencia, og X2 xDrive20d 190 hk. Den første av dem med dobbelclutch Steptronic automatgir, med syv hastigheter og forhjuls-trekk; og den andre med det samme automatisk bryter Steptronic, men åttetrinns, og med firehjulstrekk serie.

bmw x2

Senere, og som firmaet har kunngjort ved presentasjonen av BMW X2, vil andre versjoner bli lagt til, som f.eks. X2 sDrive18i, X2 sDrive18d og X2 xDrive18d. Den første av dem, med tresylindret turbo, 140 hk kraft og forhjulsdrift; som den andre, som er en firesylindret turbodiesel med 150 hk. Sistnevnte, tilgjengelig med identiske funksjoner, og den eneste forskjellen er front eller integrert trekkraft.

Bilder av BMW X2

Leave a Comment