Cupras «toppselger» har en rival, 5000 € billigere med ECO-merket og bruker mindre enn 5 l/100 km

Cupra vokser ustoppelig og den mest suksessrike modellen er Cupra Formentor. Og ja, det er en estetisk attraktiv modell, dynamisk løsemiddel og med en god mekanikk produsert av Volkswagen. Nå er du ikke alene på markedet, og det er det et alternativ som er 5000 euro billigere og har noen viktige fordeler det er verdt å vite. Fremfor alt fordi å vite at det koster mindre, at det har ØKO-merke av DGT og det bruker mindre enn 5 L/100 km, kanskje det blir ditt foretrukne alternativ innenfor denne kategorien. Selvfølgelig er det det av økonomiske årsaker mye mer anbefalt enn den billigste versjonen av suksessen Cupra Formentor.

Suksessen til Cupra Formentor kan forklares med dens attraktive design, av dens ekstraordinær dynamisk oppførsel og av andre faktorer som virker i deres favør, for eksempel deres gode motorer av Volkswagen-opprinnelse. Det blir det selvfølgelig ikke etter prisfordi det finnes noen billigere alternativer som f.eks Renault Arkana eller som modellen som angår oss i denne artikkelen, som er Toyota C-HR. Og faktisk Toyota SUV koster 5000 euro mindre, omtrent. Så det er mer attraktivt for pris, men det har også noen andre viktige fordeler med hensyn til Cupra-modellen, som for eksempel at motoren din bruker veldig lite bensin og dessuten være hybrid ikke pluggbar, har det praktiske ØKO-merke av DGT. Men det er mer, skal du se.

toyota c hr 2

Toyota C-HR er et flott alternativ, €5000 billigere enn Cupra Formentor med hybridmotor, ECO-merke og svært lavt bensinforbruk

Vi snakker ikke om den nye generasjonen av Toyota C-HRsom det japanske merket «har hoppet på vintreet» med med helt ublu priser, men av den utgående modellen som Den koster kun 28.650 euro akkurat nå. En pris, selvfølgelig, mye mer attraktiv enn 33.040 euro, minst, som koster Cupra Formentor. Og med en bensinmotor konvensjonell, uten noen form for elektrifisering, og derfor med merke C fra DGT.

Den store fordelen med Toyota C-HR den har motor ikke-plug-in hybrid som utvikler en maksimal kraft på 122 hk, som allerede er tilstrekkelig for sin størrelse og vekt, og fremfor alt at den med den registrerer en latterlig forbruk på 4,9 L/100 km. Ja, det er sant at den billigste Cupra Formentor har en 1.5 TSI 150 HK av maksimal effekt, så den yter mer, men la oss ikke glemme at den har en C-etikett og i tillegg bruker den 6,4 l/100 km. Det er ikke det at det er en bil som forbruker for mye, men denne forskjellen tipper selvfølgelig balansen til fordel for Toyota C-HR.

toyota c hr 2 1

Med andre ord, det Cupra Formentor har som en fordel er dens 450 liter av trunk kapasitet, som direkte gjør narr av 377 liter tilbudt av Toyota C-HR. Men den sporty estetikken til Toyota-modellen, med den veldig stiliserte silhuetten, straffer beboelighet alvorlig av modellen. Liten stamme og dessuten med en svært reduserte glass noe som gjør baksetene, selv om de ikke har dårlig plass, rett og slett overveldende. Åpenbart er ikke alle fordelene med den japanske modellen.

Og en annen sterk poeng av Cupra Formentor er at, selv om Det er ikke det siste innen teknologilangt ifra, i denne delen Toyota C-HR Han gjør det veldig enkelt fordi det rett og slett er katastrofalt. Teknologien deres fungerer bra, ja, men virker fra en annen tid og det er ikke på nivå med hva Cupra-modellen tilbyr. Nå avhenger alt av hva du prioriterer, og uten tvil om det du ønsker er en lignende, men billigere bilog det skiller seg ut for en svært lavt forbrukda er Toyota C-HR et mye mer anbefalt kjøpsalternativ enn Cupra Formentor.

Leave a Comment