Dacia Spring faller mer i pris, mindre enn 12 000 euro, men med noen begrensninger

Han Dacia Spring det var han allerede billigste elbil som du kan kjøpe i Norway, men nå har falt enda mer i pris med en ny versjon som merket nettopp har introdusert på markedet. var allerede tilgjengelig 45 og 65som er oppkalt etter kraften til motoren deres, og nå når området a tredje versjon som har som et stort insentiv at det kan kjøpes for under 12.000 euro. Den har selvfølgelig noen viktige begrensninger som må tas i betraktning, og som selvfølgelig forklarer den lave prisen.

Nå, med denne nye versjonen som har blitt introdusert fra Dacia Springden elektriske modellen til det rumenske firmaet kan kjøpes for 11.955 euro inkludert den tilsvarende bistanden fra MOVES III-planen. I tillegg er det en versjon som Merverdiavgift kan trekkes fra hvis kjøpet er gjort av en profesjonell. Og det er det nøkkelpunktet i denne konfigurasjonen, som forresten kalles Poster at han er registrert som N1. Det vil si at det er en versjon kommersielle av modellen som derfor har sin maksimale hastighet satt til 90 km/t. Og dessuten må du bestå ITV hver sjette månedsom en varebil.

dacia våren

Dette er den nye Cargo-versjonen av Dacia Spring, en elbil for bare 11 955 euro med interessante funksjoner

Han Dacia Spring Chargemens vi gikk videre, passer det innenfor kategori N1 og er derfor et nyttekjøretøy. Så du kan ikke sykle over 90 km/tmå du bestå ITV hver sjette måned og har ikke bakseter. Den tar kun fører- og passasjerplass fordi den er det tenkte å fungere, så den tilbyr maksimal lasteplass som en så liten kropp kan tilby. Den har også, i lasterommet, forskjellige typer haker for å sikre lasten skikkelig.

Den store fordelen er at når du går inn i kategori N1kan fagfolk trekke fra mva ved kjøp av denne ny billigere Dacia Spring Den har ikke bakseter. Men det, ja, det inkluderer i det minste klimaanlegg og systemet med radio standard. Utstyret som følger med er det essensielle minimumet, for for å ha GPS-navigatoren, og ryggekameraet for parkering, må du legge til en ekstrapakke på 600 euro. Og den har allerede en pris som ligner på de «normale» versjonene.

dacia fjærlast 2

Lasteområdet til Dacia Spring i hans versjon Post har et volum på 1.100 liter kapasitet. Karosseriet til modellene forblir nøyaktig det samme som det var, så det er en bil med svært små dimensjoner. Den kan bære en nyttelast på opptil 325 kg. For pakker i byer kan det for eksempel være en perfekt bil. Eller for fagfolk som er dedikert til rørleggerarbeid, for eksempel, de er elektrikere, eller en lang rekke lignende jobber som krever ubegrenset tilgang til hvilken som helst by og med de besparelsene som en elbil medfører.

Han Dacia Spring Charge har akkurat det samme 45 hk motor av maksimal effekt av versjon 45. Denne elektriske motoren er koblet til en 26,8 kWh batteri av energilagringskapasitet. Den kan nå opp til 125 km/t av toppfart og erklærer, i henhold til WLTP-godkjenningssyklusen, en autonomi av 230 kilometer. Kom igjen, på nivået av fordeler endres absolutt ingenting, og den fortsetter å ha en konvensjonell ladekontakt for hjemmet, og en innebygd lader for 6,6 kW av maksimal effekt. I denne versjonen, ja, den har tilbakeslagene ved å ha bare to seter, være autorisert til å reise i ikke mer enn 90 km/t, og å måtte passere ITV-en oftere enn de vanlige versjonene av modellen.

Leave a Comment