Daniel Ricciardo vinner Monaco Grand Prix 2018. Sainz nummer tien, Alonso forlater

Daniel Ricciardo ble gjort i går med seieren i Monaco Grand Prix 2018 etter å ha dominert alle treningsøktene siden torsdag og ha satt pole position. Sebastian Vettel og Lewis Hamilton har fulgt ham på pallen mens Carlos Sainz ble nummer ti og Fernando Alonso han måtte forlate på grunn av et problem i girkassen.

Sannheten er 2018 Monaco Grand Prix vil ikke gå over i historien for sin spektakulære og bare noen av forbikjøringene gjort av max verstappen i sitt comeback fra baksiden av rutenettet etter ulykken på lørdag før kvalifiseringen, og ulykke mindre enn ti runder fra slutten der charles leclerc han gikk tom for bremser da venstre skive foran sprakk, noe som gjorde at han ble slitt Brendon Harleybrøt de monotonien til et sakte og følelsesløst løp.

Ricciardo holdt på i et halvt løp med en fiasko på sin MGU-H

Monaco GP 2018 02

Etter at lysene ble slukket startet rutenettet løpet uten å endre posisjon etter første runde. På runde 12, Hamilton var den første av favorittene som kom inn i pits å spille et spill ultramyk, noe som Vettel ville gjøre fire runder senere og Ricciardo en runde senere. Han høy grad av nedbrytning av hjulene avslørte at det ikke var det beste alternativet, og derfor ble de tvunget til å behandle hjulene med overdreven forsiktighet for å unngå å måtte gå gjennom gropene igjen, noe som noen av sjåførene måtte gjøre med en to-stopp strategi. pantsatte sin karriere.

Fernando Alonso var en av få som kom ut med den hardere blandingen men en girkassefeil på runde 53 tvang ham til det forlate for første gang så langt denne sesongen. Foran og kort før midtveis i løpet, Daniel Ricciardo advarte om problemer i kraftenheten til Red Bull. Selv om Sebastian Vettel benyttet anledningen til å komme nærmere australieren, er sannheten at han aldri en gang prøvde å gå forbi.

Leclerc går tom for bremser og tar Hartley foran. #MONmovistarF1 pic.twitter.com/PsY3vISXFd

— F1 i Movistar+ (@movistar_F1) 27. mai 2018

Bak, Max Verstappen hadde en fin duell med Carlos Sainz som til slutt ville ende med at Red Bull overtok Renault in extremis ved chikanen i enden av tunnelen. En manøver til det ytterste som han ga, ga ham niende plassering og rykket ned til den siste poengverdige posisjonen.

godt løp av Esteban Oconsjette med Force India bak noen grå Kimi Raikkonen og Valtteri Bottas. Det kunne blitt en dobbel poengsum for laget hvis det ikke hadde vært problemet hans lagkamerat hadde Sergio Perez i gropene med høyre bakhjul, noe som dømte ham bak i flokken. Også Pierre Gasley klarte å få sin Toro Rosso inn i poengene, selv om han ville bli trakassert de siste rundene av Nico Hulkenberg og Max Verstappen.

Monaco GP 2018 03

I foreløpig generell klassifisering Hamilton fortsatt i ledelsen med 110 poeng til 96 fra Sebastian Vettel. Ricciardo er tredje med 72 og Bottas fjerde med 68. Fernando Alonso med 32 poeng er sjuende etter Kimi (60) og Verstappen (35).

Neste avtale vil være fra 8. til 10. juni i anledning den Canadian Grand Prix 2018.

Leave a Comment