De beste småbilene i 2017, ideelle for byen

Hvis du ser på en liten bil hovedsakelig for å bevege deg rundt i byen, tilbyr vi deg en lite urbant utvalg, ikke bare i dimensjoner, men også i pris. Når du velger en av disse, selv om du ser etter en smidig bil i trange kurver, for et urbant miljø, vil du sannsynligvis være interessert i innvendig plassstrøm, forbruk… Ikke gå glipp av vårt utvalg av bykjøretøydet beste for byen.

At de ikke er forberedt på veien er ikke sant, selv om vi må huske at de er det designet for byen. Nå, hvis du ønsker å rømme for en helg, ikke bekymre deg, for de løser disse rutene med perfekt letthet. Hvis de har noe i sin favør, små biler, er det at de er det spesielt håndterlig og lett å parkere, noe som er spesielt viktig hvis vi skal flytte, spesielt over korte avstander og på vei.

[tw_gallery type=»gallery» height=»200″]

[/tw_gallery]

FCA Group har dominert i denne kategorien i årevis har Fiat Panda og Fiat 500 vært det best Selgere for sin pris, selv om Ford Ka og Hyundai i10 er de neste favorittalternativene på markedet. Pålitelighet og forbruk er noen av nøklene som har fått Fiat til å dominere i denne kategorien, og som vi allerede har forventet, Fiat er billigst som vi kommer til å finne, bortsett fra når det gjelder noen spesielle kampanjer. I forhold til kvalitet-pris, selv om det er en bredt spekter av muligheter i katalogen til små biler Designet spesielt for byen, er uten tvil Panda og 500 noen av de mest anbefalte alternativene.

Fiat Panda

Fiat Panda er en gjenganger blant listene over de bestselgende bilene i sitt segment, og den er ikke for noe annet enn pga. det er billig i forhold til fordeler det gir. Det designet av slike rette former gjør de 5 setene er romslige og det er også en ganske generøs bagasjeromskapasitet, men også dens lys vekt gjør den ganske smidig til tross for at tilbudet av motorer del fra 69 CV av makt med en 1,2 liter atmosfærisk. Fremfor alt er Fiat Panda en modell ekstremt påliteligveldig håndterlig og praktisk.

fiat panda 2017

Fiat 500

Nylig har Fiat 500 blitt oppdatert, men også dens «sports»-versjon, Fiat 500S. Og begge versjonene fortsetter å utgjøre katalogen til en av de små biler favoritter for de som leter etter en god pris, god ytelse, godt forbruk og, til syvende og sist, en svært allsidig urban. Nå, som vi allerede nevnte i forrige test av Fiat 500, er den store ulempen med denne lille modellen minimum bagasjerom den tilbyr angående noen av alternativene.

fiat 500s restyling

Opel Carl

Vår test av Opel Karl gjorde det klart for oss det Opels småbil er et av de beste alternativene av segmentet. Det er verdt at det ikke er den mest økonomiske, og i henhold til -i henhold til smaken til hver enkelt – som den kanskje ikke har den mest attraktive designen med. Imidlertid blant de minste Opel Karl utmerker seg i kjøring. Det er ikke en modell begrenset til bymiljøet, til tross for at dets mekaniske tilbud starter med en 1,0 liter 75 hk tresylindret og atmosfærisk, men viser seg også med eksepsjonell balanse på veien. Og ja, uten tvil skiller seg ut for sin beboelighetog også for sine muligheter for teknologisk utstyr med en stor berøringsskjerm og det komplette systemet OnStar.

carl opel

Opel Adam

I Opel Adam-testen har vi allerede forklart det, at det er en bil vi virkelig elsker. Men som med Fiat 500, er sannheten at den har en dvergstamme og at i tillegg er ikke baksetene for rause heller. Derfor er det mer en av de små bilene fokusert på unge mennesker, som, utover det praktiske eller ikke i interiøret, søker en veldig morsom bil. Det er et sterkt anbefalt alternativ.

opel adam jam

mitsubishi romstjerne

Den lille fra Mitsubishi har også blitt oppdatert, Mitsubishi Space Star 2016 har endret ansikt fullstendig og sannheten er at den manglet. Nå, i testen av Mitsubishi Space Star fortalte vi deg at det er en veldig praktisk modell, og med gode finisher og sensasjoner bak rattet, og det er noe som forblir intakt. Utvilsomt er en av nøklene til å oppdatere modellen omfattende utstyr som allerede er inkludert som standard. I vår test av Mitsubishi Space Star likte vi spesielt godt drivkraften til sin 80 hk motortresylindret og atmosfærisk.

mitsubishi romstjerne

SEAT Mii, Skoda Citigo og Volkswagen Up!

Holde et øye med hodeskalle trio den delen av den samme konstruksjonen, og for øyeblikket kjenner vi bare til restylingen av Volkswagen Up!. Så, på dette tidspunktet, hvis du tenker mellom en av disse tre små bilene, er det best å gå til forelderen til gjengen, Up! fra Volkswagen. Det, eller finn en god pris for de to andre, selv om vi allerede har sett fra spansken hvordan restylingen av SEAT Mii kan være, og akkurat nå selges den kun i en enkelt versjon på grunn av mekanisk konfigurasjon og utstyr. I alle fall pålitelige motorer og en overbevisende beboelighet. Uten tvil er alle tre et utmerket alternativ.

sete mii

Hyundai i10

Det er en 5 seter og den er rimelig, men det er også en modell som også yter utmerket på veien. Han Hyundai i10 Utvilsomt samsvarer den med alt vi søker fra en liten billig bilog det gjør det også med mekanikken 1,0 og 1,25 liter på 66 eller 85 CV av makt. Og noe som skiller seg ut, som andre modeller fra samme produsent, er i indre beboelighet med høyder som hans 252 liter bagasjerom, med en pris som starter fra 9.000 euro Omtrent for den laveste trimmen og med forhandlerkampanjer.

hyundai i10 2017

Hyundai i20

Den har forbedret kvalitet på alle nivåer, den har et mer stilisert design, og oppførselen er eksepsjonell på veien, som vi allerede fortalte deg i Hyundai i20-testen. Hvis du leter etter en liten bil, dette er ikke så mye, men det er et alternativ å ta med i betraktningen at det i tillegg forblir under 10 000 euro i de billigste versjonene. det er med tre og fem dører og den kan skryte av beboelighet, spesielt på grunn av sin plass i baksetene sammenlignet med de tidligere alternativene, hvor passasjerene i disse setene er noe mer komprimerte.

ny-hyundai-i20-2015-1

Renault Twingo

Twingo er en av de små biler nysgjerrige som for tiden er på markedet, og ikke bare på grunn av deres mange tilpasningsalternativer og en veldig karismatisk estetikk, men også fordi det er en «alle tilbake». Ja, som en Porsche 911: bakmotor og bakhjulsdrift. Betyr det at den har oppførselen til en sportsbil? Dette er dessverre ikke tilfelle, til tross for at Renault Twingo GT har 110 hk på 0,9 TCe. Men hvis du er ute etter at det skal være det billigså er den som interesserer deg 70 hk SCe.

renault twingo gt 2017

sammenligning av småbiler

Som du kan se i den sammenlignende tabellen ovenfor, er Panda en av de største av kategorien, og derfor en av de mest romslige modellene inne. Selv om den er veldig kompakt, tilbyr denne modellen oss en romslig bagasjerom for last, pluss at vi kan godkjenne fem plasser og det eneste mulige alternativet er 5 dører.

Leave a Comment