Decathlon revolusjonerer den elektriske sykkelen, automatgir for mye større autonomi

Decathlo presenterte nylig sine nye eMTB-er for våren 2023, men det franske selskapet har mye mer å lære bort. De BTwin Long Distance 920 E Connected Det er den siste elsykkelen de har presentert. Og ta med en innovativ teknologi som vil revolusjonere elsykkelsektoren. Ikke bare fordi det reduserer vedlikehold, havarier og kostnadene ved å ha en elsykkel, men også fordi det kan garantere en mye jevnere pedaling og et nivå på effektivitet aldri sett før. Derfor oppnår de med denne teknologien en mye høyere autonomi til det som er oppnådd så langt.

Den nylig presenterte BTwin Long Distance 920 E Connected er en ny Decathlon elsykkel som sammen med sin nye eMTB-serie vil være tilgjengelig fra våren 2023. I dette tilfellet snakker vi om en elsykkel Urbansom vi vanligvis kjenner som elektriske sykler for en tur. Derfor har den ikke bakfjæring og utstyrer en stiv gaffel. Det vil si at den er laget for å rulle på asfalt konstant, og designet for turer rundt i byen. Men det har den skivebremser, som vi ikke vet om de er hydrauliske eller mekaniske. Så langt er alt normalt, og i virkeligheten kan vi snakke om praktisk talt hvilken som helst tursykkel. Men innovasjon kommer i sitt automatisk girsystem som gjør den mye jevnere i tråkk og mye mer effektivtslik at man kan få en overlegen autonomi.

tikamp lang rekkevidde btwin 920e

Decathlons nye BTwin Long Distance 920 E Connected introduserer en innovativ automatgir

De stor fordel av dette innovative systemet automatisk overføring starter ved komponentreduksjon som trengs for å oppnå nøyaktig det samme. Hele overføringssystemet er mye enklere og lighterslik at elsykkelen er oppnådd mindre tung enn det som er vanlig. Men det er også gjort mer motstandsdyktig, fordi det ikke er så mange mekaniske komponenter som krever vedlikehold og slites med. Hvis det er enklere å vedlikeholde, som du kan forestille deg, er det også det billigere å beholde og Sikrere. Visse typer hendelser som oppstår på grunn av feil i manuell gir kan ikke forekomme på denne sykkelen.

Men også, forenklingen av overføringssystemet, med dette innovativ automatgirgjør det mulig å få en elsykkel mer effektivt. mindre produseres energitap som sammen med en lavere vektsammen gjør de at Decathlon elsykkel tilbyr en større autonomi selv om et batteri med identisk energilagringskapasitet brukes. Dette er også viktig, fordi hver Wh av et batteri er veldig dyrt, og i tillegg krever syklister mer og mer autonomi på elsyklene sine.

btwin langdistanse 920e tilkoblet

Vel, da BTwin Long Distance 920 E Connected, Som vi nevnte vil den være tilgjengelig i Decathlon-butikker og nettbutikken fra våren 2023. Dessverre vet vi at den har et innovativt automatgirsystem, men Decathlon har ikke avslørt detaljene ennå. tekniske egenskaper grunnleggende om ytelsen til din midtmotor eller energilagringskapasiteten til batteriet. Faktisk har de snakket om en ekstraordinær autonomimen de har ikke engang gitt eksakte data om hvor mange kilometer rekkevidde den vil tilby.

Men på bildene kan vi se alt vi nevnte tidligere, og at batteri i tilfellet med denne elsykkelen går den integrert i rammen og ikke på bakre stativ. Det franske firmaet gjør dette med alle sine elektriske sykkelmodeller, og introduserer også et stort antall standard utstyr som lyssystemet foran og bak, skjermer også på begge hjul og støtteben.

Leave a Comment