Decathlons sammenleggbare elsykkel er billig, med god autonomi og passer hvor som helst

tikamp har et bredt utvalg av elektriske sykler blant hvilke det er alternativer for enhver smak og behov. De BTWIN Tilt 500 det er en e-sykkel folding som har en mer enn anstendig autonomi på 35 kilometer i øko-modus, en interessant pris på 899 euro og et sammenleggbart format som gjør at vi kan frakte den for hånd – på for eksempel kollektivtransport – eller legge den i bagasjerommet på bilen uten problemer. Kort fortalt kombinerer den god ytelse som elsykkel med en meget god bretteformat og fremfor alt a veldig attraktiv pris.

Er Decathlon elsykkel har tre kjøremoduser: Eco, som tilbyr 35 km autonomi, Normal for 25 km og Sport for 20 km. Åpenbart er de som tilbyr mindre autonomi også de som gir et høyere nivå av pedalhjelp. Og dette oppnås med et batteri på 187Wh som fungerer på 24 V og er plassert i panelet. I henhold til produsentens spesifikasjoner støtter den 500 sykluser full ladning og utlading til det begynner å miste litt energilagringskapasitet, og dette batteriet har 3 års garanti. Batteriet er forresten koblet til en 250W børsteløs motor baksom fastsatt av forskriftene, med et maksimalt dreiemoment på 26 Nm å klatre bakker med opptil 3 % helning ca.

decathlon 2 sammenleggbar ebike

Dette er BTWIN Tilt 500, en interessant sammenleggbar elektrisk sykkel med 35 km autonomi og en veldig god pris

Er BTWIN Tilt 500 Den har en aluminiumsramme der batteriet er direkte integrert. For å lade batteriet kan vi gjøre det med det installert i batteriet, eller kan fjernes å laste uavhengig. Den har et hurtiglåssystem, men den har ikke et stammelåssystem. Den har en stålgaffelfordi det er en elsykkel ubøyelig designet for bruk i urbane områder, og overføringssystemet er en shimano-turnering sekstrinns med snurrende knyttneve og 52 tann krank.

Dette er en ganske enkel elsykkel, så klart, så det har den V-bremser med fotpinner i aluminium og spaker i aluminium, selv om putene er laget av gummi. Den er utformet slik at bremsesystemet automatisk avbryter den elektriske assistansen, og dermed forbedrer sikkerheten og også effektivitet av det elektriske anlegget for maksimere autonomi. Faktisk forsikrer noen av brukerne at de lett kan skaffes mer enn de 35 km med autonomi offisielt erklært av produsenten.

decathlon 3 sammenleggbar ebike

Til alt det ovennevnte må vi legge til sammenleggbar aluminiumsstammemed et system av høydejustering og hurtiglås med sikkerhetsspak. Styret er også laget av aluminium og i halvhevet format. Setepinnen er også laget av aluminium, 34 mm i diameter, med en inndeling for å lette justeringen, et antirotasjonssystem og et anti-tyverisystem. Og alt dette er fullført med noen punkteringsbestandige dekk 20 tommer i diameter.

Som vanlig på alle Decathlon elsykler kommer den allerede fra fabrikken utstyrt med stativ, skjerm og et system av full belysning for foran og bak. Den har også sitt eget display på styret for å kontrollere kjøremodusene og justere lyssystemet. Men det er at i tillegg til dette er den kompatibel med diverse tilbehør fra produsenten som f.eks bagasjebærer spesifikt for utvalget av sammenleggbare sykler, transportkofferten og barnehengere. Det som ikke kan installeres på denne elsykkelen, fordi den ikke er kompatibel, er den typiske bæreselen.

Som vi sa før, har BTWIN Tilt 500 en pris på 899 euro. Og selv om det ikke er en overdrevent lav pris, er det en veldig god pris tar hensyn til din autonomi på 35 kilometer og fremfor alt at den har en ganske inneholdt vekt og foldesystem. Det er klart, hvis vi ønsker at elsykkelen vår skal være sammenleggbar og lett, vil prisen uunngåelig stige. Og denne ebiken har noen veldig interessante funksjoner i forhold til prisen, som ikke engang når 1000 euro.

Leave a Comment