Den autentiske elektriske «for folket» vil være denne BYD-modellen, som allerede ser på Europa

det kinesiske merket BYD har allerede gjort det veldig klart, gjennom stemmen til sine direktører, at i Europa de kommer ikke til å kjempe for å være den billigste elbilmerkesom det ser ut til at hans rival har til hensikt MG. I stedet ønsker de å gi den «beste brukeropplevelsen» på alle måter. Og foreløpig er realiteten at de har en alternativ til MG 4 som, selv om det koster litt mer, er en beste elbil for ting som å inkludere varmepumpe fabrikk selv i sin enkleste versjon. Flott, men de forbereder lansering her Elbilen «for folket» vi har ventet så lenge, og den heter BYD Seagull.

For nå er det nærmest en elbil «for folket» vi har i Europa kan være MG 4som kan kjøpes fra €19 480 og med en mer enn anstendig autonomi av 350 km i henhold til WLTP-sertifiseringssyklusen. Men det er fortsatt for dyrt. det er Dacia Springsom kan kjøpes fra i underkant av 13.000 euro, men har lite autonomi (230 km) og blir også svært lite strøm med sine 45 CV og begrenset til 100 km/t toppfart. Så nei, for øyeblikket har ikke Europa det de egentlig trenger på elbilmarkedet, og Det er nettopp derfor BYD-måken kommer.

byd måke lekket

BYD-måken koster mindre enn 10 000 euro og overstiger 300 km autonomi, det er det elektriske Europa trenger så mye

BYD-ledere viste nylig sine interesse for å bringe BYD-måken til Europaså det virker ganske klart at før heller enn senere det vil ende opp med å skje. For øyeblikket betjener det kinesiske markedet, hvor det allerede er i salg, koster mindre enn 10.000 euro i sin enkleste konfigurasjon i serien, og likevel kommer den med et batteri på 30,08 kWh av energilagringskapasitet som en autonomi på 305 km på det meste. vi snakker allerede om noe Mye bedre enn Dacia Spring.

Bortsett fra dette er det en bedre versjonsom allerede har en 38,88 kWh batterisom lar deg nå 405 km av autonomi. Du må selvfølgelig være litt forsiktig, for de er data fra CLTC-godkjenningen, og det er mulig at tallene under WLTP-syklusen er noe bedre. I alle fall med en 75 hk motor som overgår noen av versjonene av Dacia Spring, kan denne bilen faktisk nå 130 km/t toppfart og akselererer også fra 0 til 50 km/t på 4,9 sekunder.

interiør byd måke

Når det gjelder ladesystemet BYD Måkei noen av versjonene, godtar hurtiglading i likestrøm og kan gjenopprette fra 30 % til 80 % av kapasiteten, som er halvparten av batteriet, på bare 30 minutter. I enhver seksjon er det en elbil som er klart overlegen en Dacia Spring, og som passer noe under det en elbil tilbyr. MG 4 eller a BYD Dolphinmen nøkkelen er at startprisen er mindre enn 10.000 euro til direkte valutaveksling.

Det er snakk om at, som har skjedd med resten av BYD-elbiler, når Europa vil gjøre det ved å være tydeligere. La oss nå anta at det koster dobbelt så mye her, rundt €18 000, for eksempel i sin mest tilgjengelige versjon av serien. Selv med det, hvis vi rabatterer den maksimale støtten fra MOVES III-planen, vil vi snakke om en mulig sluttpris på €11 000, omtrent. Det vil si billigere enn Dacia Spring og uten tvil med veldig, veldig overlegne egenskaper. Til og med i hytta hans, der teknologi og konstruksjon er langt over. selv for €15 000 endelig prispunkt, kan BYD Seagull være en bil som bryte det europeiske markedet og også med relativ letthet.

Leave a Comment