Den beste billige SUV-en fra Volkswagen synker prisene for å bli et røverkjøp

Volkswagen Den har en av de mest komplette og interessante SUV-seriene på markedet, og spesielt når det kommer til kompakte alternativer. Det er et av de eneste selskapene som har intet mindre enn tre forskjellige modeller for et nesten likt segment. Og den har alltid hatt en perfekt definert en som er billigere enn den mellomliggende, og en som er spesielt dyrere. Nå plutselig bare Kræsj prisene på din beste billige SUV å gjøre det om til en autentisk kupp som det er verdt å lansere for. Ha en rabatt på mer enn 6.5000 euronoe som ikke er vanlig.

Snakker klart, blant de «billige SUVene» til Volkswagen, han T-Cross har alltid vært mer interessant enn sine brødre fordi det var mye billigere at han Taigo og T-Roc. Jeg mener, det var en sak Pris og ingenting mer, for på et teknisk nivå er de to andre modellene det ganske overlegen. Og nå har ting bare endret seg fullstendig, fordi Volkswagen T-Roc har mer enn 6500 euro rabatt med hensyn til deres vanlige priser. Og med dette flotte tilbudet som det tyske merket har lansert, gjenstår det samme pris enn hans to «småbrødre». Kom igjen, det har blitt en autentisk kupp innenfor rekkevidden, og uten tvil er det verdt å gå for den i stedet for Taigo eller T-Cross.

volkswagen t roc 3

Volkswagen T-Cross og Taigo er ikke lenger verdt det, nå har T-Roc en rabatt på mer enn 6500 euro og er et bedre kjøp blant sine «billige SUV-er»

For øyeblikket er Volkswagen T-Cross priset til 23.667 euro med motor 1.0 TSI på 95 CV av maksimal effekt og dens 4,11 meter, i tillegg til en bagasjerom på 455 liter kapasitet. Hans «storebror» Volkswagen Taigo er imidlertid tilgjengelig for 23 221 euro, så Det er billigereog vi snakker allerede om en mer stilig og moderne SUV med et karosseri på 4,27 meter og, ja, et bagasjerom som er redusert til 440 liters kapasitet.

Til tross for sin noe mindre bagasjerom, er den volkswagen taigo er en modell mer anbefalt og som for øvrig deler samme 95 hk 1.0 TSI-motor som det enkleste alternativet. Men det er at nå, mens vi gikk videre, Volkswagen T-Roc har en tilgjengelig mye som innebærer en rabatt på 6.552 euro og lar det være kun 23.678 euro. Kom igjen, det koster praktisk talt det samme som en T-Cross, og det er faktisk en mye bedre modell.

volkswagen t roc 2

I tilfelle av Volkswagen T-Rocsom er det mest anbefalte kjøpet akkurat nå, vi snakker om en SUV med et 4,23 meter langt karosseri og som tilbyr en 1.0 TSI 110 hk motor i sin billigste versjon. Mer kraft enn T-Cross med en betydelig høyere dynamisk oppførsel og et ærlig begrenset bensinforbruk. Og denne modellen har et bagasjerom med en kapasitet på 445 liter, men baksetene er mye romsligere. Så det er flere grunner til at Volkswagen T-Roc, til denne prisen, er et mye mer å anbefale kjøp.

Det vanlige er at, som vi nevnte, T-Cross er den billigste i Volkswagen SUV-serien og Taigo er plassert noe over. Normalt har Volkswagen T-Roc vanligvis mye høyere priser enn de to andre modellene. Men akkurat nå, og med dette rabatt på mer enn 6.500 euro, forblir den praktisk talt til samme pris som de to andre modellene. Så mens dette tilbudet er tilgjengelig, er det verdt å dra nytte av og kjøpe Volkswagen T-Roc i stedet for de to andre «billige» SUV-ene som utgjør utvalget til det tyske merket. Vi vet ikke hvor lenge denne kampanjen vil være tilgjengelig.

Leave a Comment