Den beste elbilen? Den koster 21 780 euro og fordelene er veldig gode

I samme segment som Volkswagen ID.3, Cupra Born og Renault Mégane E-Tech Electric, plutselig MG 4 kom å endre ting totalt. Fordi? fordi den har noen svært like fordeler og har likevel en mye lavere pris. Men vær forsiktig, for dette «stjerneproduktet» har endelig fått en sløvt svar og det er en ny lignende elbil i pris og fordeler. Er vi før ham? beste elbil øyeblikket? Døm selv, men det er absolutt en sterkt anbefalt kjøp.

Vi snakker om BYD Dolphinet nytt alternativ innenfor segmentet av elektrisk kompakt som kommer fra Kina – akkurat som MG 4 – og som har en pris på 21.780 euro som utgangspunkt, ifølge nettsteder som spesialiserer seg på salg av nye biler. En pris, ja, med maksimal rabatt allerede brukt fra MOVES III-planen. Uansett, vi snakker om en elbil som når den 427 km av autonomi i henhold til WLTP-godkjenningssyklusen, og det takket være dens hurtigladingsom når 100 kW av maksimal effekt, i bare 29 minutter vi kan gjenvinne fra 30 % til 80 % av energien.

byd delfin bak

Dette er BYD Dolphin, en interessant elbil fra 21 780 euro som direkte konfronterer den billige MG 4

Han BYD Dolphin har flere versjoner differensiert etter deres makt. Den billigste har 95 hk av maksimal effekt, som i realiteten alltid har vært en veldig vanlig figur blant kompakte, går følgende opp til 177 hk og det er en tredje, som er den mest sporty tilbøyeligheten, som når opp til 204 hk av maksimal effekt. Den har med andre ord et mer komplett utvalg enn det som tilbys av MG 4, som for pris og fordeler er dens mest direkte rival. Det er også et bredere utvalg enn en Cupra Born, en Volkswagen ID.3 eller en Renault Mégane E-Tech Electric.

Og disse tre kraftkonfigurasjonene, i alle fall med en elektrisk motor, kombineres med to batterier differensiert av deres energilagringskapasitet. alltid ha en batteriblad BYD, som skiller seg ut for sin energitetthet og har LFP-cellermen det kan være 44,9 eller 60,4 kWh av energilagringskapasitet. De to versjonene med lavere effekt er kombinert med det lavere batteriet, og den med høyest kapasitet er forbeholdt BYD Dolphin kraftigste i serien.

byd delfin 1

Hvis det er noe som BYD Dolphin sammenlignet med de fleste av sine rivaler i segmentet, i tillegg til å ha en mye lavere prisDet er fordi den har en ekstraordinært utstyr allerede inkludert som standard. Deres 427 km autonomi er allerede et tall å ta hensyn til, men det er at i tillegg til å være en god elbil på fordelsnivå, bringer mye mer fra fabrikken enn konkurrentene. Bortsett fra MG 4, som også er en virkelig komplett bil i så måte.

Han BYD Dolphin det er tydelig høyere enn MG 4 i noe veldig konkret, og det er i teknologi. Det har ikke bare Bladbatterier, som er noe av det beste som finnes i dag -selv Tesla bruker dem, i sin Model Y-, men har også et mye mer avansert multimediasystem. Dens store sentrale skjerm kjennetegnes, som i enhver BYD-modell, ved å kunne konfigureres i horisontalt eller vertikalt format slik sjåføren vil til enhver tid. endelig MG 4 Den har en veldig tøff rival, og selv om den åpenbart ikke er overlegen i alt, er det noen spesifikke seksjoner der den er et bedre kjøpsalternativ.

Leave a Comment