Den ble utsolgt på 8 minutter på grunn av hvordan den høres ut, kraften og hvor eksklusiv den er

selv om det koster nesten 20 000 euro mer enn en «normal» enhet, har vært ble utsolgt på bare 8 minutter. En enestående suksess for Volkswagen Golf R 333 som for øvrig har blitt lansert eksklusivt i Tyskland og koster ikke mindre enn €76 410. Men det ser ut til at dette ikke har vært et problem for de som har lansert seg selv med en hastighet på 42 enheter per minutt. Opptil de eneste 333 enhetene som er lagt ut for salg, og som gir betydning til navnet på dette eksklusivt begrenset opplag basert på Golf R Performance.

Som vi har kommentert, denne spesialutgaven er basert på Volkswagen Golf R Performance, som der i Tyskland har en pris på nesten 58.000 euro som utgangspunkt. Denne utgaven begrenset til bare 333 enheter Den heter Volkswagen Golf R 333, og prisen er faktisk nesten 20 000 euro mer. Men hvorfor? Vel, fordi den har en Lime Yellow Metallic maling som er eksklusiv og spesifikk for denne versjonen, i tillegg til 19-tommers hjul, et svart tak, matrise LED-frontlykter inkludert som standard og en lang liste med utstyr inkludert som standard. Blant mange flere ting som vi skal detaljere nedenfor, har den selvfølgelig en rekke spesifikk grafikk som indikerer hvilken versjon vi står overfor av Volkswagen Golf.

Volkswagen Golf R 333 2

Dette er den eksklusive Volkswagen Golf R 333 som ble utsolgt på bare 8 minutter, et beist basert på Golf R Performance

I tillegg til det som er beskrevet ovenfor, er Volkswagen Golf R 333 Den har alle kjøreassistentsystemene tilgjengelig i serien, karbonfiber trim og detaljer i blank svart. Den har et merke på dashbordet med nummerering, sportsseter Nappa skinn og signatur harman kardon for hifi lydsystem. Det vil si at det er en versjon som er totalt forskjellig fra alle andre både ved design og eksteriør, og selvfølgelig av utstyret som den inkluderer som standard.

På det mekaniske nivået, ja, det starter på grunnlag av Volkswagen Golf R Performance, men med mer ytelse fortsatt. bruker samme motor 2,0 liter turboladet firesylindret, men tatt opp til 333 hk av maksimal effekt og gir opp til 420 Nm med maksimalt dreiemoment. Selvfølgelig med systemet firehjulstrekk 4Motion av det tyske merket og sammen med en endring dobbel clutch automat med syv relasjoner; dvs. girkassen DSG7 som vi allerede kjenner perfekt fra andre versjoner av Volkswagen Golf.

volkswagen golf r 333 1

Med denne mekaniske konfigurasjonen, den unike Volkswagen Golf R 333som for øvrig har det velkjente akrapovic eksosanlegg med lyddempere titaner i stand til å nå en maksimal hastighet på 270 km/t. At der, i Tyskland, kan den nytes på Autobahn, og ikke bare på banen. Den oppgir også en akselerasjon fra 0 til 100 km/t 4,6 sekunderog det vi ikke vet er om det er gjort en annen type justering på chassisnivå, selv om det ser ut til at den forblir nøyaktig den samme som alle andre Volkswagen Golf R Performance.

Som vi nevnte tidligere, har Volkswagen Golf R 333 blitt lansert eksklusivt i Tyskland og bare 333 enheter. Det er ukjent om merket har noen planer om å lage en lignende spesialutgave, men å nå andre markeder som Norway. Denne typen spesialutgaver blir stadig mer kompliserte, på grunn av restriksjonene som merker har når det gjelder forurensende utslipp. Og slik har det skjedd, de har bare vart i 8 minutter på markedet til tross for at ekstrakostnaden er nesten 20 000 euro sammenlignet med alle andre Volkswagen Golf R Performance.

Leave a Comment