Den er bedre enn SEAT Arona, den koster nesten 5000 euro mindre og har et ECO-merke

Han SEAT Arona Det er en utmerket bil, det er ingen tvil om det, og det har ført til at han er den Bestselgende bil i Norway. Nå, hvis det vi ønsker er en SUV med miljømerke av DGT, og med en god bagasjerom er det en bedre alternativ og at han akkurat nå har en pris nesten 5000 euro billigere. Et alternativ å ta hensyn til, og nå enda mer fordi den spanske SUV-en for kort tid siden sluttet å ha mekanikken som gjorde at den kunne ha ECO-merket, TGI-bensin- og CNG-motoren.

Vi snakker om Dacia Sandero Stepwayden crossover-versjon av den populære Sandero, som uten problemer kan takle SUV fra SEAT Arona-segmentet. Den er litt kortere, og til tross for dette har den rumenske modellen en 328 liter bagasjerom kapasitet, mens Arona holder seg på bare 282 liter. Forskjellen er viktig, og mye mer hvis vi ønsker å bruke en liten SUV som familiebil. På den annen side, selv om Dacia Sandero Stepway starter med en 1,0 TCe-motor på 91 hk av kraft, har i sitt utvalg konfigurasjoner med miljømerke av DGT. Og uten tvil er dette en av hans største eiendeler mot Arona.

dacia sandero stepway 2022

Dacia Sandero Stepway er mye billigere enn SEAT Arona med et ECO-merke og en mye større bagasjerom

over det 1.0 TCe 91 PS, hvem ville være den som ville møte direkte 1.0 TSI på 95 CV av SEAT Arona, i rekkevidden til Dacia Sandero Stepway der er den velkjente motoren 1.0 ECO-G på 100 CV. En motor som ikke bare er kraftigere, men også er det bifuel. Det vil si at den kan mates med bensineller også med LPGhva er billigere. Og dermed har denne motoren miljømerke av DGT, mens Arona foreløpig ikke har noen motor med ECO-merke.

På utstyrsnivået som er inkludert som standard, er den spanske modellen overlegen, ja, og også i kjøring har den mer sporty innslag. Dacia Sandero Stepway er heller en bil enkelt og praktiskhelt funksjonelle og at den i kjøringen fokuserer mer på sportsånd. Selv om den er kortere, fordi kroppen er litt mindre, har den en større bagasjerom og derfor er det mer anbefalt for familiebruk.

dacia sandero stepway

Akkurat nå kan Dacia Sandero Stepway kjøpes, ifølge spesialiserte nettsteder for salg av nye biler, for kun 14.170 euro. Og sammenlignet med denne lave prisen, den mest tilgjengelige i serien til SEAT Arona det koster 19.090 euro. Vi snakker om en forskjell på nesten 5.000 euro som er vanskelig å rettferdiggjøre. Og det er det, selv om det ikke er i alt, Dacia Sandero Stepway er bedre. I hvert fall på grunn av at den har større bagasjerom, og også på grunn av at den har ØKO-merkede motorer i utvalget, noe som er essensielt for kjøring i enkelte byer.

Et annet godt alternativ som et alternativ er MG ZSat det er bedre enn det ene og det andre, og at det bare koster €13 990. Og de kunne også konkurrere med dem, og igjen er de også biler billigere enn SEAT Aronasom han Hyundai Bayon Som KIA Stonic. Den største ulempen som SEAT Arona har, og som vi nevnte tidligere, er at tgi motor Den har forsvunnet fra sortimentet og på grunn av dette kan den kun kjøpes med C-merke. Og det, hvis vi skal bruke den til å kjøre rundt i byen, kan være et stort problem.

Leave a Comment