Den første offisielle videoen av Audi Q2 kommer

Vi er i ferd med å leve en bølge av nye SUV-modeller på bilutstillingen i Genève, og en av nøkkelbrikkene vil være Audi Q2 ved siden av SEAT Ateca. Nå, mens Ateca ikke lenger har noen hemmeligheter, beholder VAG Group fortsatt alle detaljene om Audi Q2som for øyeblikket vises i sin første Offisiell video setter tennene våre lange, men avslører absolutt ingenting.

Oppdater: Dette er den nye Audi Q2, og den ser ikke ut som en SUV

Vi vet foreløpig at han vil dra nytte av grunnlaget for Audi A3bygget i det samme MQB modulær plattform som også vil gi liv til SEAT Ateca, Skoda Kodiak og som til og med fungerer som grunnlaget for Audi Q3. Nå er denne nye modellen, mer kompaktvil den passe innenfor B-segmentet, og derfor vil den ligge under dette området som Tiguan også kommer inn i.

Når det gjelder Audi Q2 prisuten offisielle data ennå bekreftet av merket, spekuleres det i at denne nye modellen starter fra €25 000 for sine basismodeller. Og som vi allerede har forventet, er det knapt noen data om eksteriør, interiør og mekaniske konfigurasjoner, men alt tyder på at den sterke siden til denne Audi Q2 vil ligge i personalisering med forskjellige farger på karosseri, interiør og materialer, og på den annen side en firehjulstrekk som «vil revolusjonere segmentet». Det, i hvert fall, ifølge de siste lekkasjene rundt denne SUV-B-en.

Leave a Comment