den høyytelsesversjonen vi forventet

Vi hadde snakket om det i flere måneder, og i Frankfurt Motor Show 2017 det vil endelig gå i oppfyllelse. under navnet Toyota CH-R Hy Powerog foreløpig bare som en prototype, skal merket vise oss en høy ytelse CH-Rhovedsakelig differensiert av sin maksimal effekt og tydeligvis også distansert av en sportsligere estetikk. Vår innsats er på 180 hk av makt, men i «Motorshow» i Frankfurt de offisielle tallene for dette Toyota CH-R Hy Powerog alle viktige detaljer.

Allerede i desember i fjor snakket vi om en Toyota CH-R med 180 hk av makt og selvfølgelig en sportigere estetikksom selskapet forberedte for å følge suksessen til sin ny SUV. Og faktisk, som produsenten selv nå har kunngjort, i Frankfurt Motor Show dette vil bli utgitt ny modell men fortsatt i prototypeform. Med andre ord, på denne internasjonale messen, i tillegg til fornyelsen av toyota land cruiser for det europeiske markedet skal vi også ha en kraftigere Toyota CH-R forventes å komme på markedet i løpet av 2018.

toyota c hr hy kraft

Hybrid også, men kraftigere: den nye Toyota CH-R Hy-Power

Selv om det handler om en versjon med høy ytelsehan Toyota CH-R Hy Power Den kommer ikke til å forlate hybriddrivverket. Merket fortsetter å satse tungt på sin elektrifisering på denne veien, og denne ny CH-R vil følge samme vei, men ser etter maksimal ytelse. I tillegg har de fra selskapet også avansert det forsterker det emosjonelle aspektetdenne prototypen, med en nytt design sportsligere bil utviklet ved Toyotas europeiske designsenter.

toyota c hr sportsversjon gjengi

Som vi sa før, forventes denne versjonen av CH-R å nå 180 hk av kombinert kraft, ca. Vi vet imidlertid ikke om den vil opprettholde det samme varmemotor, eller om den vil ta et skritt fremover i denne forbindelse. For øyeblikket er tallene vi har som referanse 122 hk kraft som tilbys av 1,5 HSD. Altså versjonen hybrid som markedsføres for øyeblikket, og som gleder seg en utmerket aksept på markedet.

Det er ikke det eneste Toyota tar med til Frankfurt, som vi sa, men det vil også bli presentert der den nye Land Cruiser for det europeiske markedet. Og det er ikke det eneste sporty som merket har forberedt, for Toyota Supra skal snart presenteres, og en ny versjon er nylig sluppet. sportsversjon av Toyota Yaris I samarbeid med GRMN.

Leave a Comment