Den koster 13 000 euro mindre enn en Golf, har bedre bagasjerom og DGT ECO-merke

Hvem liker ikke Volkswagen Golf? Vel, det er interessant alternativ er faktisk en veldig likt alternativmen med den svært viktige forskjellen at det koster 13.000 euro mindre. Og til tross for at den er billigere, har den en rekke motorer veldig effektiv som kan skryte av å oppnå en lavt drivstofforbruk. I tillegg er det en modell som har en beste bagasjerommet, for eksempel, og den kommer med et ærlig komplett standardutstyr inkludert. Kom igjen, det er en ekte «Golf-killer», men den er ikke like populær som den tyske modellen.

Det handler om Hyundai i30, en kompakt modell som også er tilgjengelig med fastback-kropp og i en familiekonfigurasjon. Den kommer i tre forskjellige konfigurasjoner for å passe enhvers spesielle behov. Hans kombi-versjon er virkelig en direkte rival til Volkswagen Golf og andre verdsatte modeller i kategorien, som SEAT Leon eller Peugeot 308. Men nøkkelen i denne modellen er at mens en Volkswagen Golf starter fra litt over 30 000 euro, Hyundai i30 koster kun 17.420 euro ifølge spesialiserte nettsteder for salg av nye biler. Og ja, den har i sitt utvalg motorer med miljømerke av DGT, så det er ingen problemer med å sirkulere fritt i noen byer.

hyundai i30 2

Dette er Hyundai i30, et alternativ til Volkswagen Golf som er 13 000 euro billigere og ikke har noe å misunne tyskeren

Foran Volkswagen Golf og bagasjerommet på 381 liter av kapasitet, den Hyundai i30 tilbud 395 liter, og kan også skilte med å ha noe større bakseter enn vanlig i segmentet. Så for familiebruk er det et av de mest anbefalte alternativene blant kompaktbiler. En SEAT Leon har for eksempel en kapasitet på 380 liter og en Peugeot 308 byr på et bagasjerom på 412 liter, enda større.

På den annen side Hyundai i30selv om den i sin mest grunnleggende og billige konfigurasjon har en motor 1,5 DPI på 110 HK av kraft, som er den samme som tilbys av tilgang Golf, den har også konfigurasjoner med miljømerke av DGT. Versjonen rett ovenfor er allerede en 1.0 TGDi 120 hk maksimal effekt med mild hybrid teknologi og derfor med ECO-merket. Denne motoren er bare litt dyrere, men den følger også med mer utstyr inkludert som standard og virkelig lavt drivstofforbruk.

hyundai i30 1

I tillegg til disse versjonene, på 110 CV og 120 CV, har Hyundai i30 en versjon i sitt sortiment 1,5 TGDi 160 hk av maksimal effekt. Og den beste av dem alle, som også har en sporty karakter for referanse, er en 2.0 TGDi med 280 hk. Denne motoren tilsvarer Hyundai i30 N, som kan sammenlignes med Golf R, den mest sporty versjonen av modellen. Det er åpenbart en radikalt annerledes versjon av Hyundai i30, og selvfølgelig krever den mye høyere priser. Den mest anbefalte i serien er Hyundai i30 med motor 1.0 TGDi 120 hk med DGT ECO-merket.

Fastback-konfigurasjonen til modellen har en startpris på omtrent 22 000 euro, og den familieversjon Det starter på rundt 22.200 euro. Et godt alternativ til denne modellen, også mye billigere enn Peugeot 308, SEAT Leon og Volkswagen Golf, er KIA Ceed. Den har priser som ligner veldig på Hyundai i30, og faktisk er den nøyaktig den samme på det mekaniske nivået. Det som er sikkert er at KIA Ceed har et mye mindre bagasjerom, med en kapasitet på kun 357 liter.

Leave a Comment