den lille SUV-en til løvemerket

Vi har visst en stund at Peugeot jobber med en liten urban SUV for å fullføre utvalget av denne typen kjøretøy og dermed ha en modell av hver type avhengig av kundens behov. Etter 5008, 3008 og 2008, neste år Peugeot 1008en liten crossover i bildet og likheten til resten av komponentene i serien og som kollegene til Motor1.com fremmer sine former.

Etter bumpen i salget forårsaket av den banebrytende Peugeot 1007en modell som ikke falt i smak hos folket og hvis salg var lite mer enn en anbefaling, tok det franske merket det veldig rolig å relansere et kjøretøy i dette segmentet som var ute av standarden når det gjelder bare urbane nyttekjøretøyer …

Men nå som den tydeligvis har posisjonert seg i en satsing på SUV-er, måtte tiden før eller siden komme. Peugeot 1008 og vi vil sikkert møte ham i Paris Motor Show senere i år for å begynne å ankomme forhandlere for 2019.

Peugeot 1008: allsidighet på mindre enn 4 meter

peugeot konsepter H1R

Han Peugeot 1008 vil nesten helt sikkert ikke nå 4 meter lang, men det betyr ikke at den ikke har god beboelighet, slik vi har sett i de siste Peugeot-modellene. En del av skylden ligger i bruken av CMP modulær plattformden samme som vil bli brukt i fremtidens Peugeot 208 og som den helt sikkert vil dele elementer med.

Denne plattformen, utviklet av PSA Group og Donfgeng på basen som vil støtte ikke mindre enn 20 kjøretøyer som kommer de neste årene. I det konkrete tilfellet Peugeot 1008konseptet vi må se etter det i Peugeot HR1 som det franske merket avslørte tilbake i 2010, og som viste ideen som de begynte å se etter en liten SUV som kunne konkurrere med nissan jukesom har vært en av referansene i sektoren.

Mellom elementer som vil dele Peugeot 1008 og Peugeot 208 vil være utvalget av motorerbåde bensin og diesel og med liknende krefter som nå, det vil si mellom 70 hk og 120 hk ca.

Leave a Comment