den mest kapable kompakte, med 467 liter bagasjerom

Annonsert for måneder siden skoda scala Det er allerede offisielt avslørt. Det handler om det nye kompakt modell av det tsjekkiske merket, en erstatning for Spaceback, som sitter på MQB A0-plattform, akkurat som subcompacts som SEAT Ibiza, Volkswagen Polo eller Audi A1. Med et nytt designspråk som er forpliktet til modernitet og sportslighet, ifølge designerne til Skoda skala.

Selv om bosatte seg i MQB A0-plattformden nye skoda scala har en akselavstand på 2,64 meter; det vil si at dens dimensjoner ikke er de til en subcompact som Ibiza, men er til og med over dimensjonene til en SEAT León eller en Volkswagen Polo. Faktisk hans innsiden Den er like romslig som den til en Octavia i baksetene og bagasjerommet, med 467 liter av kapasitet som et minimum og nå opp til 1.410 meter nedfelling av baksetene.

skoda scala 13

Dette er den nye Skoda Scala, en komplett kompakt på alle nivåer

I tillegg til å ønske å skille seg ut i seksjonen av beboelighetinnenfor sitt segment, den skoda scala Den har også søkt å være en referanse når det gjelder utstyr. Den har nye teknologier som f.eks digital instrumentklyngeen virtuell cockpit med 10,25 tommer fra skjermdiagonal til full farge, samt multimediaskjermen til 9,2 tommer i midtkonsollen.

Det er også teknologier i den som adaptiv cruisekontroll, konfigurerbart sportsunderstell, kjørefeltassistent og blindsonedetektor blant mange andre. Alt dette i tillegg med de nyeste teknologiene på mekanisk nivå.

skoda scala 6 1

Motorene til den nye Skoda Scala: fra 95 til 150 CV

Den nye skoda scala den deler motorer med et bredt utvalg av Volkswagen Group-modeller. Tilbudet om mekanikk starter med 1.0 TSI 95 HKen turboladet tresylindret motor med 175 Nm av dreiemoment; og fortsett med 1.0 TSI 115 HK, som betjener 200 Nm dreiemoment. Den første av dem med femtrinns manuell girkasse, og den andre med sekstrinns manuell eller dobbel clutch DSG automat med syv relasjoner.

Bensintilbudet kompletteres med motoren 1.5 TSI 150 HKfiresylindret turbo med 250 Nm av dreiemoment, assosiert med den seks-trinns manuelle girkassen eller DSG dobbel clutch av relasjoner, og med teknologi av sylinderfrakobling for drivstoffbesparelser.

Skoda Scala 11

Når det gjelder dieselalternativene, den nye skoda scala vil bli utgitt med 1.6 TDI 115 HK med 250 Nm dreiemoment, utstyrt med katalysator med adblue injeksjon, samt et partikkelfilter. Og i dette tilfellet, med en syv-trinns DSG-automatgir, eller med en seks-trinns manuell girkasse. I tillegg vil sortimentet kompletteres med 1,0 G-TECen versjon med komprimert naturgass med 90 CV kraft knyttet til den sekstrinns manuelle girkassen.

For øyeblikket vet vi ikke på hvilken dato det vil være tilgjengelig i Norway, og detaljene er ennå ikke offisielt avslørt. Skoda Scala priser i Norway.

Bilder av Skoda Scala

Leave a Comment