den mest revolusjonerende elektriske har kommet

Han nissan blad 2018 har allerede blitt offisielt utgitt, noe som fornyer merkevarens forpliktelse til 100% elektrisk. Den første kom i 2010 og ble posisjonert som den beste modellen i sin kategori, men nå det Tesla, BMW, Renault og andre har sluttet seg til «elektrisitet», veddemålet om nissan noe ble etterlatt. Med 2018 Nissan Leafmen igjen er modellen posisjonert som en referanse innen rent elektrisk. tilbyr nå 378 km autonomiog når 150 hk av makt.

Innenfor rammen av Frankfurt Motor Show i 2017 2018 Nissan Leaf. Det er en av de nye modeller interessante ting vi forventet fra denne internasjonale bilmessen, og vi visste allerede mye om den, men nå har vi alt offisielle detaljer. De estetisk oppussing er komplett, på linje med ny micra, men det har de også utviklet sine fordeler på en bemerkelsesverdig måte, og det har selvfølgelig inkludert mye mer teknologi i nye Nissan Leaf.

Nissan LEAF 2018 38

For å forbedre autonomien har Nissan jobbet på en spesiell måte med aerodynamikk. Nå tilbyr 2017 Nissan Leaf en koeffisient på 0,28 Cx.

Nye Nissan Leaf: en radikal estetisk endring

Han nissan blad hadde blitt opprettholdt fra 2010 i en estetisk linje helt alternativ til resten av merket, og sannsynligvis til resten av hele sektoren. Nå er det mer «konvensjonelt»og det er ikke så åpenbart at det er en elbil, selv om den fortsetter å vedlikeholde din personlighet. Nissan har satset på Leaf 2018 ved innføringen av V grill som sykler på alle modellene sine, men denne gangen i svart farge og med en «tredimensjonal» bakgrunn med dekorative blå -på grunn av det elektriske- Og også for nye LED-optikk foran revet, noe som gir den en mer slående luft.

Nissan LEAF 2018 35

Og bak, også 2018 Nissan Leaf myk opp linjene dine. De store baklysene er nå L-formede og med en mer moderne og stilisert støtfanger. På den annen side har den en liten krok integrert i selve formen på taket, og en diffusor for å forbedre aerodynamikken og gi en sportsligere luft elektrisk modell. Taket har forresten i tillegg til denne subtile spoileren en alternativ farge som kan konfigureres i forskjellige nyanser.

Nissan LEAF 2018 46

I denne redesignen er det Nye tiltak. The Leaf måler nå 4,48 meter lang og 1,79 meter bred. og tilbud 1.535 meter høy. Akselavstanden -kampen- er nå 2,7 meter og sporvidden foran og bak varierer litt med deres 1,54 og 1,555 meter hhv. Den nye Leaf har også i sine mål 150 mm bakkeklaring og veier 1.535 kilo.

Nissan LEAF 2018 33

Interiøret i Nissan Leaf 2018 utvikler seg også

Som det skjedde med den nye Micra, interiøret i nye Leaf utvikler seg og i stor grad. Selskapet ønsket å lansere seg selv i sin satsing på en mer premium modellog dette betyr at innenfor Leaf 2018 vil vi finne beste kvaliteter, men også en renere og mer forsiktig design. Hele designet er modifisert, og nå er den dominerende fargen svart, for elementer som ratt- og dørinnsatser, eller omringen til infotainmentsystemet. Imidlertid tilbys en kontrastfarge også inni, og noen detaljer i elektrisk blått.

Nissan LEAF 2018 32

Imidlertid er et av hovedpunktene i interiør redesign står i innledningen mer og bedre teknologi, noe vi skal ta opp senere. Nå ham 2018 Nissan Leaf Den har i sin midtkonsoll med en 7 tommers berøringsskjermi TFT-teknologi for å unngå refleksjon av eksternt lys, med fysiske knapper på sidene og svært nær klimakontroller, temperaturkontrollen av setene osv. De har også inkludert nær sjåføren girvelgernøkkelfri start, system assistert parkering og aktiveringskontroll e-pedal.

Nissan LEAF 2018 19

I konsollen er det horisontale arrangementet av elementene for å få visuell bredde brutt med grupperingene i den sentrale delen. Fra topp til bunn: luftere, 7 tommer TFT fargeberøringsskjerm med knapper på sidene, kontroller for klimakontroll, start- og temperaturkontroll av setene og til slutt girvelger for knapp og e-Pedal og assisterte parkeringsaktivatorer.

Nissan LEAF 2018 34

Mye mer teknologi i Nissan Leaf 2018

2018 Nissan LEAF: Intelligent Mobility

Med den hensikt å forbli en målestokk blant elbiler, hvordan kan det være annerledes, den nye Nissan Leaf bærer alle de nyeste teknologiene fra huset. Det har ProPILOTsystemet med semi autonom kjøring fra produsenten, og dette betyr at kjøretøyet på sekundærveier og to kjørebaner kan holde seg i kjørefeltet på egen hånd takket være et system med perifere kameraer og andre teknologier for gjenkjennelse av omkringliggende trafikk. Men i tillegg har det også ProPILOT Park som parkeringsvakt.

Nissan LEAF 2018 27

Dette betyr at 2018 Leaf kan kontrollere gass, brems og styring å ta full ansvar for parkering. Og til slutt, i sin omfattende visning av teknologi, legger den nye Leaf til settet e-pedal. Denne teknologien tar seg av ta med gass og brems kun til høyre pedalpå en slik måte at regenerativ bremsing for å lade batteriene mens du kjører automatisk, glemmer oss helt av venstre pedal.

Nissan LEAF 2018 16

Nesten 400 km autonomi med 150 CV kraft

Nå systemet elektrisk fremdrift av den nye Leaf tar modellen opp til 150 hk av makt. Settet hans tilbyr 110 kW ved siden av 320 Nm med konstant maksimalt dreiemoment og fra 0 omdreininger, og med 40 kWh. Det kommer en variant med mer sjenerøse funksjoner snart, men med dette settet når Nissan Leaf 2018 378 km autonomi sammenlignet med de 250 km den nådde før med 30 kWh, og tilbyr 103 CV kraft. Det er Ytelsen forbedres betydelig.

Nissan LEAF 2018 15

Selv om det ikke er offisielt avslørt, er det «en annen versjon» mer sjenerøs forventes å ha 60 kWh som et elektrisk system, og som når 500 km autonomi. Uansett, vi må fortsatt vite hva de vil være prisene på Nissan Leaf 2018lanseringsdatoen i vårt marked og i tillegg standardutstyret som den vil være tilgjengelig med hos forhandlere.

2018 Nissan Leaf-bilder

Leave a Comment